Dört✨

672 28 2
                                    

•NİL
Allahım nasıl bir sevap işledim de burdayım burası ne böylee cennetteyim galiba.Dostlar nerede olduğumu merak ediyorsanız şu an bizim sınıfın basket antremanını izliyorum.

Basketbol takımı seçmeleri birkaç gün sonraymış o yüzden antreman yapıyorlar tabi bazıları takıma girmek için değil öylesine oynamak için oynuyorlar.Size manzaramı şöyle betimleyeyim önümde koşturan yakışıklı kaslı erkekler.

Ah çok şanslıyım burda benden başka kimse yok onları izleyen ben de tabi mükemmel Nil zekamı kullanarak burdayım böyle bir fırsat olacak ben kaçıracağım hahaha.

Neyse hemen yanımda bulunan bu iş için özel olan defterimi buldum basket oynayan her çocuğun ismini yazıp yanına not aldım akşam beni güzel bir stalk bekliyordu.Bu stalk sonunda benim için en uygun  crushımı belirleyecektim.Ooo şu Sinan da iyi basket oynuyormuş ama Kuzey ondan daha iyiymiş öyle duydum geçen sene takım kaptanı Kuzey'miş.Oha Atakan'a bak sen takıma girmek istemediği halde baya iyi.

Neyse dostlarım ben artık bu görüntüye veda edip kızların yanına gitmeliyim seçmeler olacaktı bakalım bizimkiler ne yapmış?Voleybol sahasına doğru ilerlerken bizimkinleri sahanın ortasında zıplayıp sevinirken gördüm hopp hop kimse bensiz sevinemezdi hemen koşarak yanlarına gittim.

Nil:Ne yapıyorsunuz siz bensiz sevinmek ha!Hiç yakıştıramadım.

Helin:Salakcığım erkek keseceğine burda olaydın hadi gel sen de kıyamadım.

Hemen aralarına katıldım ve zıplamaya başladım insanlar ne yapıyor bu salaklar bakışı atıyordu aman biz buna alışıtıktık.

Nil:Bir şey soracağım ya biz neye seviniyoruz?

Derin:Ece ve Helin takıma seçildi ve hatta Ece takım kaptanı oldu.

Nil:Oha vayss yoruldum ben hadi sınıfa gidelim ders de biter birazdan

Ece:Tamam hadi üstümüzü değiştirelim.

Üstümüze okul formalarımızı giyip sınıfa çıktık.Iyy ders matematikti kim çekecekti bu dersi.Hoca bir dakika bile geçmeden sınıfa girdi hocam biraz bekleseydiniz ya üff.Hoca ders anlatırken akşam yapacağım stalkın hayallerine daldım arada da sınıftakileri kesiyordum.Ay şu Atakan da baya iyimiş ya neyse hemen karar vermeyeyim.Ben böyle hayallere dalarken ders bitti.Teneffüstede de sınıfta durduk enerjimiz bitmişti herkes çok yorgundu dün çok geç yatmıştık ondandı.Neyse Allahtan son iki ders kalmıştı.O iki ders de hızlı bir şekilde bitmişti.

Kızlara veda edip arabaya bindim şoförümüz Şükrü amcaya selam verip halini hatrını sordum.Eve gelmiştik.Hemen odamı çıkıp üstümü değiştirdim.Aşağıya indiğimde evin geri kalan üyeleri gelmiş beni yemek masasında bekliyordu abimin yanındaki yerime oturdum.

Kurt gibi açtım abim "yavaş ye yavaş kaçmıyor" ona ağzım dolu bir şekilde "ha ha ha"abim de "Nil ağzının içindeki her şeyi gördüm kardeşim"ben ise sadece "banane" demekle yetindim abim daha fazla uzatmamaya karar vermiştiki sustu.Yemeğimi bitirip odama çıktım başladım stalka.

Yemeğimi bitirip odama çıktım başladım stalka

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
CezaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu