Üç✨

740 27 0
                                    

Okurken dinlemeniz için bir şarkı.Keyifli okumalar💖
ECE
Sabah biraz geç de olsa uyanabildik ve hemen hazırlanmaya başladık Esma teyze kahvaltı hazırlamıştı ama geç kalırdık ve ilk günden dördümüzün de geç kalması pek iyi bir izlenim bırakmazdı artık böyle şeylere daha önem vermeliydik malum bi önceki okulumuzdan atılmamıza ramak kala nakilimizi bu okula aldırmışlardı.

Yine bu sefer okulun kısa kollu  t-shirtü üstüne salaş örgü bi hırka altına da düz siyah mom jeanimi giydim saçımın ön kısmını tel tokayla rastgele tutturudum ve hemen ayakkabılarımızı giyip çıktık.
  
Okula geldik 2 saat uykuyla zombi gibi yürümemeye çalıştım başta ama sınıfın kapısından girdiğim anda sırama koştum ve çantacığımın üstüne başımı koyduğum anda uykunun sıcak kolları tarafından sarmalandım.

Diğerlerinin arada kıpraşmasını hissediyor, konuşmasını duyuyordum ama tepki verecek halim yoktu uykum bölünmesin diye gözümü bile açmıyordum. Ama daha sonra yabancı bi ses duyar gibi oldum Derin Derin diyordu ilk başta rüyayla karışık bi şeyler sandım ama ses bitmiyordu. Derinin hıaaaağ diye uyanmasıyla da kalkmaktan başka çarem kalmamıştı.

Şu çocuktu, dünki çocuk, adı neydi? Heh Sinan onu gözüm pek tutmamıştı nabza göre şerbet dağıtan birine benziyordu ama Derin pek öyle düşünmediği için yaşayarak öğrenecektik iyi mi kötü mü biri olduğunu.

Derinle anca kendimize gelebilmiştik kızlar arkada hala uyuyordu Sinan;
"Hadi kalkın ders beden aşağıya inin de hazırlanın hoca tatlıdır ama geç kalanlardan hoşlanmaz" dedi. Derin de;
"Tamam geliyoruz teşekkürler." diyip gülümsedi ben de tabi arkadaşlık görevimi yaparak ona bence biraz dikkatli olmalısın cnm çok zorlama der gibi bir bakış attım yani anlatmak istediğim buydu ama o uyumaktan şişen gözlerimden hiçbirini anlamamıştı galiba ve bana da gülümseyip sınıftan çıktı.

Aşağıya inip eşofmanlarımızı giydik saçlarımızı falan topladık bari bedencinin gözüne girelim diye düşünmüştük. Hemen spor salonuna koştuk bulması çok zor olmadı neyse ki çünkü okulun bahçesinde kocaman bir binaydı.

Bugün takım seçmeleri olacağını öğrendik Helin'le ben tabii ki voleybol takımına katılacaktık gittik ve adımızı yazdırdık birazdan seçmeler başlayacaktı biraz ısınalım dedik sonra bizim diğer kızlara baktım.

Derin tribünde oturuyordu da Nil nerdeydi yeterinde ısınmıştık zaten seçmeler için sıranın bize gelmesine de daha vardı Derin'in yanına koşup;
"Nil nerde ya?" diye sordum. Helin de;
"Aynen noldu bir şey mi kaçırdık?" dedi. Sonra Derin de gülerek sizce Nil herhangi bir crush bulma olasılığını kaçırır mı?" dedi. Ben de;
"Nasıl yani nasıl crush bulabilir ki şu an?" dedim. Derin hala gülüyordu Helinle ben de aval aval bakıyorduk, sonra Helin bi anda tabi yaa dedi. Ben hala avala aval bakıyordum ama bu sefer bir Helin'e bir Derin'e bakıyordum anlamayan bir tek ben kalmıştım. Neyse ki bu boş an daha fazla sürmeden Helin konuşmaya başladı;
"Buraya gelirken Emir'i gördüm basketbol şortunu falan giymişti. Sonra hocayı konuşurken duydum hademeye basketbol sahasını da temizlemesini söylediğini hala pis gözüktüğü için kızdığını duymuştum orda da seçme olucakmış yani, anladığım kadarıyla.Eee Nil'den bahsediyoruz sonuçta hemen koşmuştur da, nasıl sıvıştı onu anlamadım."

Ben aydınlanırken Derin Helin'in kaldığı yerden anlatmaya devam etti bana az uyumak cidden yaramıyordu beynimin yerinde sanki jelibon vardı. Geç düşen jetonumla tam Derin anlatmaya başlayacakken araya girdim, konu geçmeden Helin'i sinir etmem lazımdı yoksa rahat uyuyamazdım.
"Oooo Helin hanım siz de baya kesiyormuşsunuz bu Emir'i sinir oluyorum ayaklarında yemem ben bu numaraları bebeğim ." dedim ve Helin saçımı falan çekmesin diye bir adım ne olur ne olmaz uzaklaştım, o da sadece boşsun boş diyip bakış atmakla yetinmek zorunda kaldı ben sırıtırken Derin devam etti;
"Hocaya hastayım diyip numara yaparak tabii ki."
"Hee şimdi her şey oturdu." dedim. Ve gülmeye başladık, bu kızın bu konuda yapamayacağı yoktu resmen.

Hoca bana seslenip sıranın bana gelmesine az kaldığını ısınmam gerektiğini söyledi kızlara öpücük atıp sahaya ısınma hareketleri yaparak yaklaştım.

Sıra bana geldi ve hocanın karşısına geçip attığı toplara karşılık verdim tama yeterli dedi acaba hata mı yapmıştım diğerlerinde daha uzun sürmüştü ama ne yapmış olabilirim ki bütün topları karşıladım içimden bunları düşünürken hoca arkasını dönüp gitmişti bile diğer bedencinin yanına oflayarak kızların yanına gittim benden biraz sonra da Helin'in sırası gelmişti onunki de benden uzun sürmüştü, of nerde hata yapmıştım? Bir yarım saat falan sonra kabul edilenler açıklanacaktı bu arada kızlarla klasik muhabbet ettik ama pek dahil olmadım açıkçası biraz moralim bozulmuştu sonuçta hayatta severek yaptığım iki şey vardı piyano çalmak ve voleybol oynamak. Bunları düşüne düşüne sahaya indim tribünden Derin gülümsüyordu üzgün olduğumu anlamışlardı belki beni hemen gönderdiğini söyleyince bi kaç şey gevelemişlerdi ama onları pek dinleyemiyordum.

Helin elimi tuttu çok heyecanlı gözüküyordu ben de öyleydim ama pek umudum yoktu. Kabul edilen kişiler açıklanmaya başladı. Helin kabul edilmişti, onun adına çok sevinmiştim hemen sımsıkı sarıldım herkes sayılmıştı, kaptan hariç kendimi motive etmeye çalışıyordum ve yere bakıyordum sonra adımı duydum evet adımı hoca Ece Bülbül takımımızın kaptanı hepinize başarılar diliyorum ders bitene kadar serbestsiniz dedi son dediklerini Helinin gülüşünden zor duymuştum ben hala yere bakıyordum ayayayaya inanamıyorum hemen bana sarılan Helin'e sımsıkı karşılık verdim o arada Derin de sahaya indi sarılıp zıpladık herkes bize bakıyordu ama biz buna zaten alışkındık.
.
.
.
.
Bir bölümün daha sonuna geldik.Umarım beğenmiştirsiniz🙏

Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın💖

Kitap hakkındaki görüşlerinizi bize bildirirseniz çok mutlu oluruz.Başka bir bölümde görüşmek üzere🤍

CezaWhere stories live. Discover now