On Sekiz✨

326 12 5
                                    

Multide Nil ve Atakan var.Keyifli okumalar💖
•NİL
Klasik bir okul günü tüm sıkıcılığıyla devam ediyordu hiç dersi dinlemek için kendimi yoramazdım üff zilin çalmasına da çok var.

Kapı tıklatıldı nöbetçi girdi.Hadi kurtar bizi nöbetçi onu can kulağıyla dinlemeye başladım "Hocam tiyatro sınıfının dekorlarının düzenlenmesi için iki öğrenciye ihtiyaç var."Hemen atıldım "Hocam ben ben yardım ederim" "Nilcim dersten sıkıldığını bu kadar belli etmeseydin bari"dedi hoca ona tatlı olduğunu düşündüğüm bir gülümseme ile baktım yanımda kim gelecek diye etrafa göz atarken Atakan'ın el kaldırdığını gördüm.Hiii ya onu seçerse heyecandan elim ayağıma dolanırdı.

Hoca "Atakan sen de Nil'e yardıma git o zaman"dedi.Allah sakin ol Nil hem sevdiceğinle berabersin kızlara bittim bakışları attım onlar ise bana gülerek bakıyordu vay hainler ben Nil isem ödetirdim bunu onlara.Atakanla birlikte tiyatro salonuna gidiyorduk.

Aşağıdaki hoca hemen bizi görünce "Hoşgeldiniz çocuklar hemen işe koyulalım siz ikiniz şunları kesin sonra oraya yapıştırın."dedi duvarı göstererek. Atakanla kesme işine başladık.Mükemmel kesiyordum yine çok yetenekliymişim bilirsiniz diye kendi kendimi överken Atakan söze atıldı

"Sarışın az daha düzgün kesemez misin?"

"Ya ben anaokuluna gitmedim hem hıh ben böyle kesicem!"

"Tamam ya sana da bir şey denmiyor."

"Hem sen bana neden sarışın diyorsun benim adım var."

"Sarışın değil misin ondan diyorum adının olduğunu biliyorum hatırlattığın için teşekkürler"

Pis pis sırttı Atakan üf çok tatlıydı daha fazla öyle gülme düşücem kendine gel Nil.Dediğine karşılık hiçbir şey demedim Atakan yine konuşmaya başladı bugün de bu çocuğun konuşacağı tutmuştu salak salak cevap vermemek için canım çıkıyordu.

"Maça az bir zaman kaldı hazır mısınız?"

İlk ona saf saf baktım ne maçı be sonra hatırladım valla salağım ben de basketten bahsediyor çocuğun yüzüne alık alık baktığımı fark edip hemen cevap verdim.

"Yani hazır sayılırız yarın sıkı çalışmalara başlayacağız Derin çok mükemmelliyetçidir son 4 gün olduğu için bizim canımıza okuyacak yarın tüm gün çalışacağız hazır değilim"

"Ov baya zor şimdiden kolay gelsin dansınızı merakla bekliyorum"diyip göz kırptı Atakan.

Kızarmamak için kendimi zor tuttum.Konuşmaya devam ettim.

"Eee siz hangi şarkıyı çalacaksınız karar verdiniz mi?"

"Bugün kantinde toplantı yapıp karar vericez."

"Anladım.Bitti mi elindekiler zilin çalmasına da az kaldı yapıştıralım"

"Tamam sarışın."

Ayy bana her sarışın dediğinde yerim seni çocuk dememek için zor tutuyordum. Yapıştırmaya başladık bitmişti işimizi ikimiz birlikte tiyatro salonundan çıktık "Nil ben kantine iniyorum Ece'yi ve Efe'yi toplantı için çağırır mısın?"diye sordu Atakan. Ona tamam diyip sınıfa çıktım.

Hemen Ece'nin yanına gittim "Ece aşkımm ballı çöreğim seni kantinde bekliyor." İlk bana ne diyor bu gibi baktı sonra haaa diyerek kantine doğru gidiyorduki "Dur kız daha seninkini çağırcam onunla gidersin"diyip sırıttım. "Gerizekalı sus duyacak" "Tamam be iki dakika bekle"Hemen Efe'nin yanına gittim.

CezaWhere stories live. Discover now