On Altı✨

324 13 8
                                    

Multide Derin ve Kuzey var.İyi okumalar 💖
HELİN
Emir önce karşılık verdi sarılmama ama sonra beni kendinden uzaklaştırdı ne hakla eşyalarımı karıştırırsın diye bağırdı sinirle sonra da eliyle kapıyı gösterip çık lütfen dedi. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum eski arkadaşımla barışacağımız için mutlu olmuşken onun beni azarlayıp odasından atmıştı.Koşarak merdivenlerden indim ama diğerleri müziğin yüksek sesinden duymuşa benzemiyorlardı hemen işimin başına oturdum burda daha fazla kalmak istemiyordum bir an önce gitmek için elimden geleni yapacaktım

•EMİR
Bana sarılmıştı onca zamandan sonra onu ne kadar özlesem de aradaki yıllarda yüzüme bile bakmayıp son zamanlarda da böyle davranması beni sinirlendirmişti. Biraz da onun burnu sürtsün diye düşündüm yaşadıklarımı biraz olsun anlasın istiyordum, defterimin içine fotoğrafımızı koyup aşağı indim. Bu müziğin sesi neydi neyse bunun sayesinde duymamışlardı duysalardı kaçışım olmazdı hepsi başıma üşüşüp bana ne yapmam gerektiğini söylerdi en yakın arkadaşlarım tabii ki benim için en iyisini ister ama bu sefer kendi duygularımla hareket etmek istiyorum. Helin harıl harıl çalışıyordu bir an önce gitmek istediği gayet netti genelde arsız biri olsam da şimdi onu rahat bırakacaktım çünkü ona ne kadar kızgın ve kırgın olsam da kıyamıyordum ona işte.

•ECE
Kartonları eşit parçalara bölme görevi bana verilmişti bununla uğraşırken Helin'i aşağı inerken gördüm yukarı yazıcıyı almak için çıkmıştı ama elinde yazıcı falan yoktu hem de bir dakika gözleri mi dolmuştu onun. Hiç bir şey demeden bilgisayarın başına oturdu iyi mi diye sormak için yanına gittiğimdeyse başını bile kaldırmadan sonra lütfen dedi yakından görünce de emin olmuştum gözleri dolu doluydu peki diyip sarıldım ve işime döndüm sonra ayrıntılı bir şekilde konuşucaktık zaten. O sırada Emiri de merdivenlerden inerken gördüm dalgındı baya o da bir şey düşünüyordu kesin ayy nolmuştu acaba yukarda. Derin'e napıyor diye baktığımda uyumuştu klasik tavuk Derin işte saate baktım 2'ye geliyordu ödevin çoğu zaten bitmişti ben de Derin'in sırtına yaslanıp biraz gözlerimi dinlendirdim tekrar saate baktığımda saat 6'ya geliyordu herkes uyuyordu Nil benim bacağıma yatmıştı erkekler de bizim gibi ya birbirlerinin dizlerine ya da sırtlarına yaslanmış uyuyorlardı.

Helin de bilgisayarın başında uyuya kalmış Heline koltuğa geçmesi için fısıldadığımda hıh diye sıçrayarak uyandı hayır bugün bitmesi lazım gitmek istiyorum diyip tekrar yazmaya başladı. Nil'in kafasını yavaşça üstüne oturduğum yastığa koyup Helin'in yanına gittim, nolduğunu artık anlatır mısın dedim daha fazla o da dayanamayıp içini döktü bence sana sadece kırgın kısa sürede her şey eskisi gibi olucak dedim cevap vermedi sanırım düşüncelere dalmıştı yine. Yanağından öpüp hadi yat artık Helin'cim dedim uyumaya ihtiyacı vardı hem de çok gözler kan çanağına dönmüştü.

Sabah Derin'in bağrışıyla uyandık erken kalktığı için hepimizi uyandırma pisliğini yapmasa olmazdı oflaya oflaya uyandık ama erkekler uyanmamıştı onların başında bağırıp çağırıp şarkı söyledikten sonra hala uyanmayınca son ve en eğlenceli yola başvurduk ve yüzlerine birer bardak su boca ettik buna da uyanmasalar yuh yani derdik ama neyse ki uyandılar daha sonra hava almak için kızlarla bahçeye çıktığımızda küçük bi su savaşı başladı aslında pek de küçük sayılmazdı insafsızlar bahçe hortumuyla su tutmuştu üstümüze sonra uzuun ve zorlu bir mücadeleden sonra Efe'nin elinden hortumu almayı başardım şimdi sıra bizdeydi öcümüzü aldıktan sonra hepimiz sırılsıklam olmuştuk.

•DERİN
Sabah sabah bu ıslanma hepimizin uykusunu açmıştı .Hii ben annnemlere haber vermedim diye bağırdım bi anda Ece "Siz hepiniz uyuyunca annelerinize bugün Helinlerde kalıcaz diye minik bir yalan söylemiş olabilirim"dedi.Oh be yırtmıştım.

CezaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin