ongeval

1.2K 34 4
                                    

We kwamen aan aan het commissariaat Koen gaf me nog snel een kus en een knuffel. 'Ik hou van jou!' Zei hij. ' Ik ook van jou.' En we gingen naar binnen.

' Goedemorgen iedereen!' Zeiden Koen en ik blij. Floor,Velimir en Eric zaten er al. Ik ging zitten en Koen kwam naast mij zitten. 'Was het leuk gisteren Eric?' Vroeg Koen. Ik gaf Koen een stomp tegen zijn arm en keek boos. ' Hoe weet gij dat?' Antwoorde Eric. 'Wij hebben u gezien.' Zei Koen. ' Waar dan?' En hij keek Koen vragend aan. ' Aan de kerk.' Antwoorde Koen. 'Ik wou dat dus niet. Zij begon!' Zei Eric snel. ' Over wat hebben jullie het?' Vroeg Floor en ze keek Koen en Eric aan. ' Nietske!' Zeiden ze in koor.

De commissaris kwam heichend binnen. 'Er is iemand aangereden in Sint-adriaansstraat, de dader pleegde vluchtmisdrijf. Koen en Tineke zoeken aanwijzingen Floor en Veli ooggetuigen zoeken! Komaan mannekes huo hup hup !' Iedereen stond snel recht en vertrok. ' Waar is Brigitte? ' vroeg ik aan Koen. ' Die zal te laat zijn zeker!' Antwoorde hij. Ik was wel een beetje ongerust. We stapten in de auto en vertrokken. ' Daar ligt die vrouw!' Zei Koen. We stopten de auto en liepen naar de vrouw toe. 'Brigitte?!' Riep ik.

Floor

Toen we bij het ongeval aankwamen gingen Veli en ik direct mensen ondervragen. Koen en Tineke gingen naar het ongeval zelf. We hoorde Tineke roepen. Ik keek bang naar Veli. We gingen kijken daar lag Brigitte,Tineke zat op haar knieën naast haar te wenen. Ik liep naar Tineke trok haar recht en gaf haar een knuffel. Ik kreeg tranen in mijn ogen. De ambulance kwam eraan ze legde Brigitte in de ambulance. 'Kom Tineke we gaan de dader zoeken en dan gaan we naar Brigitte.' Zei ik en gaf haar nog een knuffel.

Koen

Ik belde naar de commissaris. "Hallo chef met Koen"  "ja?"  " We hebben geen goed nieuws. Diegene dat is aangereden is Brigitte."   "Oh nee, weet je wat ze heeft?" Vroeg de chef bezorgd. "Nee chef, ze wordt naar het ziekenhuis gebracht."    "Oke Koen bedankt!" En hij legde af.

Eric

Ik was rustig papierwerk aan het doen. 'Eric!' Rieo de chef vanuit zijn kantoor. Ik stond recht en ging naar zijn kantoor. ' Doe de deur toe en ga zitten.' Ik gehoorzaamde. 'Is er iets?'  Vroeg ik. ' Eh ja... Brigitte ligt int ziekenhuis,zij is diegene van het ongeval.' Zei de chef. Ik kreeg tranen in mijn ogen. 'Ga jij nu maar naar het ziekenhuis!'    ' Oke dank u chef!'

Ik kwam in het zoekenhuis aan. 'Dag mevrouw, weet u in welke kamer Brigitte Broeckx ligt?'      ' Ja die ligt op het 2de verdiep kamer 26.'   'Oke danku!' Ik liep naar de kamer Brigitte was er nog niet. Ik ging zitten op een stoel. Even later kwamen ze met Brigitte binnen en de dokter kwam naar mij toe. ' Goedendag meneer, mevrouw is stabiel, ze heeft enkele breuken,morgen gaan we nog verdere onderzoeken doen!' Zei de dokter. ' Danku dokter!' Ik ging terug op de stoel zitten pakte mijn gsm en belde naar de commissaris om alles uit te leggen. "Chef, Brigitte is momenteel stabiel ze heeft enkele breuken. Ze moeten nog eerst onderzoeken doen voor dat ze naar een normale kamer mag!"   "Oke ik kom sebiet langs. Waar ligt ze ?" " 2de verdiep,kamer 26."   "Oke,ik kom direct !"

De buurtpolitieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu