wanneer wordt ze wakker?

966 30 1
                                    

Tineke

'Ik ga naar huis.' Zei Floor. 'Ik ook!' Zei Veli. Ze gaven iedereen een knuffel en vertrokken.

' Wij gaan ook vertrekken he ?' Vroeg Koen even later. Ik knikte. Ik ging Eric een knuffel geven. 'Stuur een bericht als ze wakker is he!al is dat vannacht!' Zei ik fluisterend en liet hem los. ' Doe ik!' Antwoorde Eric. Koen ging hem een hand geven. 'Maateke zorgt goed voor ons Brigitte!' Zei Koen en klopte op Eric zijn schouder. ' Zal ik zeker doen!' Zei Eric. ' Tot morgen!' Zeiden Koen en ik in koor en we vertrokken.

' Ik hoop dat ze snel wakker wordt.' Zei ik onderweg naar huis. ' Tuurlijk Brigitte is een sterke vrouw!' Zei Koen en ik lachte.

We kwamen thuis aan het was al 22u 30. Mijn jas was nog niet uit of Koen trok mij al mee naar de boven. We deden onze pyjama aan. Toen ik klaar was lag Koen al in bed. Ik ging naast hem liggen en gaf hem een kus. 'Slaapwel' fluisterde ik. ' Slaapwel' mompelde hij. Hij legde zijn arm rond mij en pakte mij stevig vast. ' Wat er ook gebeurd ik laat je nooit los!' Zei hij. Zo lief. Ik gaf hem nog een kus en ging met mijn hoofd op zijn borst liggen. Even later viel ik in slaap.

Koen

De wekker liep af. Tineke lag nog op mijn borst te slapen. Ik drukte de wekker af. Ik stond voorzichtig recht en ging mij omkleden. Toen ik klaar was lag Tineke nog in bed te slapen. Ik ging naar haar toe. Ik zette mij naast haar op bed neer en gaf een kus op haar wang. ' Opstaan slaapkopje!' Ik stond recht en trok het deken van haar af. Ik ging naar beneden en begon de tafel al te dekken. ' Goeiemorgend! ' Zei ik toen ze binnenkwam. Ik gaf haar een kus.

Na het eten vertrokken we naar het commissariaat.

Eric

Ik heb deze nacht niet geslapen.

Toen ik even in slaap viel kreeg ik een berichtje. Ik keek naar de klok 10:00 uur. Ik pakte mijn gsm, bericht van Floor. "En hoe is het daar? Brigitte al wakker? X Floor "

" Brigitte is nog niet wakker geworden. Maar ik ben wel moe hoor :-) x Eric"    " oei te weinig geslapen? "      " niet geslapen!:-)"      " ooh.. en dat voor Brigitte..:-)"   

" Alles voor Brigitte he :-)"  

" Ooh maar ik ga eens terug beginnen werken voor dat de chef begint te zagen :-)"  ik legde mijn gsm weg. Ik kreeg honger dus was ik beneden snel eten gaan halen. Na het eten ging ik terug in de zetel liggen. Pfff wordt wakker Brigitte komaan.... Het was ondertussen al 12:00uur. Ik viel terug in slaap.

De buurtpolitieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu