6

334 21 9
                                    

Eve gittiğimizde yaptığım ilk şey Doktor Strange'e mesaj atıp olanları anlatmak oldu. Fakat bir cevap gelmemişti. Bende saat 12'ye doğru uyudum. Gece yarısı telefonuma gelen bildirim sesiyle gözlerimi açtım.

Bilinmeyen numara:

Selam Jess, ben Peter

Saat çok geç biliyorum...

İyimisin diye sormak istemiştim.

Yarın okula biraz erken gelsen veya okul çıkışı birlikte takılsak sorun olur mu diye soracaktım :)

Selam Peter

Sorun olmaz okul çıkışı biraz takılabiliriz :)

Cloud ve Ned olacak mı?

Şey aslında hayır

Onların yarın işi var

Şey yapacaklar

Lego

Evet lego yapacaklar

Geçen birlikte yapıyorlardı yarım kalmıştı bitirmeleri gerek

Peki o zaman sadece ikimiz

Sorun değil :)

Yarın görüşürüz Pete

İyi gecelerr

İyi geceler Jessie :)

Telefonu kapatıp tam kenara koyacakken Doktor Strange'den mesaj geldi

Jessica geliyorum

Hazır ol

Mesajı tam gördüğüm anda odanın ortasında sarı ışıklar saçan bir daire belirdi ve içinden Doktor Strange adeta fırladı. Ben yine hazırlıksız yakalanıp çığlık atmıştım ve yanımdaki yastığı kafasına fırlatınca yere düşüp elindeki kitapları da yere düşürdü.

Birden kapı hızlıca açıldı ve Tony küfür edip elinde zırhınız bir parçasıyla girdi. Saçı başı dağınık ve uykusunun en güzel yerinde uyandığı belli oluyordu.

Tam ateş edecekken ikimiz de "DUR!" diye bağırdık. "Noluyor ya sen niye gecenin bu saatinde burdasın" dedi Tony. "Gözlerinde bir sıkıntı yoksa elimdeki kitapları görmen gerek, ve ayrıca şu şeyi kafamı patlatacakmışsın gibi tutmayı kes!"dedi.

Tony oflayıp elini indirdi. "Gece gece uğraştırma beni uykum var hadi marş marş" dedi elini kışkışlayarak. Doktor Strange göz devirip ayağa kalktı. "En ufak bir gelişmede beni haberdar et" dedi bana bakarak ve yeni bir portal açıp gitti.

Yere dökülen kitapları aldım ve çalışma masama koyup kendimi yatağa attım. Tony iyi geceler diyip geri gitti.

Sabah Tony'nin sesiyle uyandım "Jess geç kaldın kalk hadi!" dediğinde yastığı alıp kafama bastırdım ve arkamı döndüm. Kolumu sarsmaya başlayınca "Gitmeyeceğim bugün" dedim. Derin bir nefes aldı "Eğer şimdi kalmazsan zırhını alırım ve bir ay boyunca kitap almana izin vermem. Yastığı alıp yanıma çarpacakken yastık Tony'nin kafasına sert bir şekilde indi.

Lightbreaker | MarvelWhere stories live. Discover now