2

1.3K 140 39
                                    

29\03\2019

Merhaba günlük!

Ciddiyim ki hiç bir şey anlayamıyorum! Neden her şey güzelken bozulmak zorundadır ki? Sana anlatacağım ama sinirliyim biraz bu yüzden şimdiden özür dilerim.

Müdür açıklamasını yaptığında hepimiz çok heyecanlanmıştık. Çünkü okulumuzda klip çekimi olacaktı. Müdür bir kızı gösterdi ve farklı bir okuldan seçilmiş. Kendi okullarında oyunculuk alanında en yeteneki olarak seçilmiş ve bizim okulda klipte oynaması için gönderilmiş.

Aslında her şey iyiydi. Bizim grup yardım etmeyi kabul etti ve herkese ayrı ayrı görevler verildi. Hyunjin kızı gördüğünde etkilenmiş olmalıydı fark etmiştim. Dün Hyunjin'e sormuştum bu konu hakkında ama cevap beni çok kırdı.

Hyunjin etkilenmenin üstünde ilk görüşte aşık olduğunu söyledi! Ben buna inanamadım. Hyunjin biseksüeldi tamam ama bir insana ilk görüşte, kişiliğini tanımadan aşık olamazsın yani bu sadece bir etkilenmeden ibaret. Bunu Hyunjin'e söylediğimde ise bana bunun aşk olduğunu sert bir şekilde söyledi. Bende ağlamak istemediğimden daha fazla uzatmadım. Hyunjin ilk defa bu kadar bana sertti.

Biraz daha sohbet ettik. Klipte kız başrol olacaktı ve bir erkek seçeceklerdi diğer başrol için. Hyunjin istemişti böylece kızla daha yakınlaşabileceklerdi ama Hyunjin'in istediği gibi olmadı. Minho hyung kaptı başrolü ve Minho hyung oldukça memnun gözüküyordu. Minho hyung'u seçmekle iyi yapmışlardı. Hyunjin'de bunun farkındaydı sonuçta yakışıklıydı, oyunculukta yetenği vardı ama kızdan etkilenen sadece Hyunjin değilmiş. Minho hyung ile kız yakınlaştı.

Hyunjin'e üzülmemesi gerektiğini açıkladım ancak bizim rollerimiz açıklandığında Hyunjin'in rolü Hyunjin için bu durumu daha zorlaştıracaktı. O kameraman olacaktı yani Minho hyung ile kızın yakınlaşmalarına katlanmak zorunda kalacaktı.

Hyunjin hyung katlanabileceğini söyledi. Bana onu dinlediğim için teşekkür etti. Ben de sorun olmadığını her zaman onun yanında olacağımı söyledim. Gülümsedi ve yanımdan ayrıldı. Onun gülümsemesini görmek kalbimi heyecanlandırırken onun başkasından hoşlanması beni üzüyordu doğal olarak.

Chan hyung ses yönetmeni, Seungmin hyung senarist, Changbin hyung sanat yönetmeni, Jisung hyung ışık yönetmeni, Felix hyung ise çekimden sorumlu oldu. Ben ise klipte oynayacaktım yardımcı karakter olarak.

Bugün akşam jisung ile tekrar konuştuk sonuçta her ikimizide en iyi anlayan birbirimizdik. Bu iş tamamlandığında bile Hyunjin ve Minho hyung o kızı sevmeye devam ederlerse sadece bizim için değil bizim grup için de kötü olacaktı.

Seungmin hyung aradı ve bizim odaya geldi. Seungmin hyung ile dertleştik. Daha sonra biraz oyun oynadık kafa dağıtmak için. Şimdi ise uyuyorlar.
Bende şimdi uyumaya gideceğim. Umarım her şey daha güzel olur.

Görüşürüz günlük!

Merhaba tekrar! Bu bölüm biraz kısa oldu ama olayların başlangıcını anlatmak istedim. Mv'den gördüklerimi diğer bölümlere aktarmaya devam edeceğim. Tabi benim de biraz hayal gücüm dahil olmak üzere.

Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Hepinizin iyi olması dileğiyle.

Stray kids ve hyunin ile kalın!

~on track~ HyuninUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum