9

1.1K 131 67
                                    

15\04\2019

Merhaba günlük...

Bugün son çekimimizdi. Minho hyung ve kızın çekimleri kalmıştı. Hyunjin'in en zorlanacağı kısımda buydu zaten.

Ben ise bir delilik yaptım. Felix bana artık Hyunjin'e açılmam gerektiğini söylüyordu. Bunun hakkında konuştuk.

*
Jeongin! Açıklasan belki o çocuğun aklı başına gelecek. O kıza aşık değil o. Sadece öyle sanıyor biraz cesaretini toplayıp gitsen Hyunjin'e hiç bir şey kaybetmezsin.

Ben, hayır o beni sevemez Felix...

Ne diyorsun sen ya?! Changbin'e ben açıldım ama bunu yapmamı sağlayan sendin. Kendi söylediklerini hatırlasana bir.

Ama sen cesaretlisin felix ben-

Hayır, sende öylesin ama bunu çıkartmak senin elinde. Öylece hiç bir şey yapmadan Hyunjin'in gitmesini izleyemezsin. O farkına varmıyor. Senin bakışlarını yakalamayan tek kişi o Jeongin. Sen söylemelisin bu yüzden.

Yapacağım tamam ama ben yüzüne söyleyemem ki.

İlla oradan yap demiyorum ki ben mesaj da atabilirsin.
*

Hyunjin bugün yanıma geldi. Bu durumu artık sonlandırmak istediğini söyledi. Kızın kendisine ait olmasını istediğini söyledi. O an söylemek istedim herkesten çok sevdiğimi onu. Yapamadım ve sinirlendim. Ona daha sonra bir mesaj atacağımı bildirim geldiği an bakması gerektiğini söyledim.

Tamam diyerek kafa salladı. Uzaklaştım. Çekimin başladığı zaman yapacağı şeyi biliyordum. Kız ve Minho hyung'u durduracaktı ve açıklayacaktı.

Ben de onu yapmadan önce o mesajı atacaktım. Böylece kızı ya da beni seçip seçmeyeceğini öğrecektim. Onu seçeceğini bilmeme rağmen.

Çekimler başladı. Hyunjin'in endişelenmeye başladığını gördüğüm an mesajı attım.

Telefona baktığında yüz ifadesi çok şaşırmış gibi bir hal aldı. Bekledim. Telefonu cebine kattı. Minho hyung ve kız el ele tutuşunca dudağımı kemirmeye başladım. Hyunjin ellerini ayırdığında beklediğim gibi olmuştu. Gözlerim dolmuştu ayağa kalkıp arka bahçeye girdim.

Hyunjin beklediğim gibi o kızı seçmişti. Üstelik sevgilisinin olduğunu bilmesine rağmen. Ona nasıl aşık olduğumu baştan bir şekilde anlatmıştım yine de o kıza gitmişti.

Peki ben ne yapacaktım? Bilmiyorum günlük bilmiyorum.

Merhaba stay!

Nasılsınız?

Bölüm nasıldı? Bu arada sonra ki bölüm final.

Stray kids ve hyunin ile kalın!

~on track~ HyuninWhere stories live. Discover now