4

1K 133 11
                                    

06\04\2019

Merhaba günlük!

Klip çekimlerine başladık. Herkes çok neşeli gözüküyordu. Jisung hyung hariç. Dışarda iken o kızın Minho hyung'a olan yanaşmasını izlemek gerçekten çok sabır gerektiriyor.

Hyunjin hala ismini öğrenemediğim kızın çekimlerini ve benim çekimlerimi yapmıştı. Gayet mutlu gözüküyordu. Çektiği şeyleri kameradan o kıza göstermeye gitti. Ben ise izliyordum. Merdiven başına onunla oturmuş kamerayı ona doğru göstererek gülmeye başladılar.  Sohbet etmeye başladıktan biraz sonra Minho hyung geldi.

Minho hyung gelince kamerayı Hyunjin'in elinden aldı. Kızın dikkati Minho hyung'a yönelince Hyunjin'in yüzü asıldı. Minho hyung ve kız konuşurken orda sadece oturdu ve onları izledi...

Hyunjin kamerasını alıp yanlarından ayrıldı. Minho hyung ve kız ise hala konuşuyorlardı. Hyunjin'in yanına gittim. Onun omzuna dokunup iyi olup olmadığını sorduğumda bana sarıldı. Ağlıyordu tabi ki ağlayacaktı. Hyunjin öyle gözükmesede sulugözlü bir insandı. Bir kere manga koleksiyonuna göz attım diye ağlamıştı.

Bu durumda ağlamaması beni çok şaşırtırdı. Sarılmaya devam etti. Bu durumlarda onu her zaman sevgiye muhtaç olan bir bebek olarak görürdüm. Okul çıkışında Hyunjin benim yanıma geldi. O kız ve Minho hyung ile oturacaklarmış ve beni de davet etti.

Mutluluktan havaya uçacaktım. Orda bana ihtiyacı olduğunu bilmesi benim için mükkemmel bir şeydi. Ağzım genişlemekten patlayacağına kadar gülümsedim ve kafa salladım. Kahkaha attı ve koluma girdi. Okulun arka bahçesinde ki masalardan birine oturmuş olan Minho hyung ve kıza baktım. Yan yanalardı. Hyunjin ..'in karşısına oturdu ve bana baktı.

Onun yanına oturmam gerektiğini anladığımda gülümseyip yanına oturdum. Sadece çekim hakkında konuşmuştuk ve o kızın güzelliğinden. Bu konu hakkında tek bir kelime bile etmedim. Hyunjin ise utangaçlığından zaten katılamayacağını biliyordum. Sadece Minho hyung'un dediklerine kafa sallayarak karşılık veriyordu.

Farklı bir şey olmadı. Sanırım Hyunjin ile eskisi gibi olmaya yavaş yavaş başlıyoruz! Umarım her şey daha güzel olur!

Görüşürüz günlük!

Tekrar selam! Umarım kitap güzel gidiyordur. Yavaş yavaş geliştirip bir şeyler yapmayı düşünüyorum!

Umarım bölümü sevmişsinizdir!

Hepinizin mutlu günler geçirmeniz dileğiyle!

Stray kids ve hyunin ile kalın!

~on track~ HyuninWhere stories live. Discover now