7

1K 132 12
                                    

12\04\2019

Merhaba günlük...

Hyunjin hala öğrenmedi Minho hyung ile kızın sevgili olduklarını. Minho hyung'ta hala bilmiyor Hyunjin'in kızdan hoşlandığını.
Yine de eskisi kadar yakın olmadıklarını herkes fark etti.

Dün kararlaşmıştık. Öğle arası kafe gibi olan bir yer var okulda. Öğrenciler rahatlıkla orada oturup sohbet edebiliyor. Orada buluşmaya karar verdik.

Nihayet zil çaldığında sınıftan çıktım ve lavabo'ya ilerledim. Saçıma biraz düzen verdikten sonra koridora çıktım ama gördüğüm şeyle durdum.

İki merdivenden aynı anda birinden Hyunjin diğerinden Minho hyung indiğinde birbirlerine baktılar. Garip olan şeyse her ikisi de iki tane içecek almışlardı. Onlara doğru ilerlemedim. Bekledim ve birlikte gittiklerini görünce biraz daha beklemek için dönüp gitmeye karar verdim.

O yere geldiğim de ise Minho hyung başta kız ortada ve diğer yanında ise Hyunjin oturuyordu. Hyunjin'in yanına ilerleyip oturdum.

Her iki içecekte kızdaydı. Minho hyung içeceğini içerken kızla konuşuyordu. Hyunjin ise o kıza bakıyordu sadece. Benim geldiğimi bile fark etmemişti.

Hyunjin'in elinde ki içecekten bir yudum bile almadığını fark ettiğimde biraz olsun dikkatini çekebilmek için elinde ki içeceği alıp içmeye başladım. Gözlerim yere bakarken herkesin bana baktığını hissedebiliyordum.

Ortam gerginleşmeye başladığında gitmeye karar verip ayağa kalktım. Hyunjin sadece el salladı. Ona gülümsedim. Diğerleri ile de vedalaşıp sınıfa gittim. Sınıfa gittim ve Felix'i buldum. Onun ile konuştuk.

Çekimlerin çoğunu bitirdik. Yavaş yavaş sona geliyoruz ama bundan sonra hala Hyunjin'in kızdan hoşlanmasından korkuyorum. Jisung'un durumu ise hala aynı. Artık Minho hyung'a bakmamaya çalışıyor en azından bir süre. Umarım her şey düzelir artık...

Sonra görüşürüz...

Merhaba stay!

Nasılsınız?

İyi kalmanız dileği ile

Stray kids ve hyunin ile kalın!

~on track~ Hyuninحيث تعيش القصص. اكتشف الآن