3

1.1K 145 48
                                    

04\04\2019

Merhaba günlük!

Bugün öğlen arası seneryoda kendi bölümümü ezberlemeye çalışıyordum. Karşıdan gelen Minho hyung ve Hyunjin geliyordu onları izlemeye başladım. Biraz daha yaklaştılar ve aralarına o kız girdi. Hyunjin'in ve Minho hyung'un gülümseyen yüzünü görebilmiştim.

Yani bilemiyorum çok kötü hissettim. Ben Hyunjin'i bu kadar çok severken Hyunjin'in 1 günde başkasına sarması beni çok kırdı günlük ama benim suçum biraz cesaretim olsaydı birazcıcık olsaydı gidip Hyunjin'e söyleyebilseydim bunları böyle bir durumda olmayabilirdim. Bu yüzden sadece suçu Hyunjin'e atamam.

Sonra Hyunjin beni gördü ama görür görmez başını kıza çevirdi. Elini bile sallamadı veya gülümsemedi bile. Eskiden koşa koşa gelir sarılırdı, yanağımı sıkardı ve nasıl olduğumu sorardı.

Şimdi ise yüzüme bile bakmıyordu. Bu beni çok düşündürdü derste iken fazla dinleyememiştim Hyunjin'i düşünüyordum. Omzuma dokunan bir elle irkildim. Matamatik hocası bana endişeli gözlerle bakıyordu. Jeongin sana seslendim ama duymadın bir şey mi var? Gülümsedim ve bir şey olmadığını söyledim. Peki bir şey olursa yanıma gelmekten çekinme
tamam mı? Gülümsememi kaybetmeden kafamı salladım. Matamatik hocasını seviyordum ders dışında konularda bana yardım ederdi rehber hocası olmamasına rağmen.

Dışarı çıkmıştım. Gözlerim Hyunjin'i aramaya başlamıştı daha sonra her zaman ki oturduğumuz masada bizim grubu görmüştüm. Seungmin hyung elini salladı ve eli ile gel işareti yaptı. Yanlarına gittim Hyunjin'in yanı boştu ve biraz çekinerek oturmuştum. Chan hyung bize bakarak konuştu. Siz ikiniz küs müsünüz? Hyunjin hyung beni ve kendisini göstererek biz mi? Dedi.

Chan hyung başını yukarı ve aşağıya evet anlamında salladığında Hyunjin hyung cevap verdi. Hayır sadece bu aralar kafam karışık kimseyle sorunum yok. Dedi ve bende gülümsedim en azından benimle küs olmadığına sevinmiştim.

2 gün sonra çekimlere başlayacaktık. Hyunjin bunun hakkında konuşurken endişelendiği parmakları ile oynamasında belli oluyordu. Elimi onu omzuna koydum ve ona doğru eğilerek fısıldadım. Hyung biraz benimle konuşmak ister misin? Sorduğumda başını salladı ve ayağa kalktı. Diğerleri ona baktığında bende ayağa kalktım. Hyunjin ile gideceğiz görüşürüz dedim. Ellerini salladılar ve Hyunjin hyung ile yürümeye başladık.

Jeongin, bana olan bakışların çok güzel bu yüzden seninle konuşmak beni rahatlatıyor. Hyunjin'in konuşmaya böyle başlayacağını tahmin etmiyordum ve söylediği şeyle yüzüm kızarmıştı. Elim ayağım dolaşmıştı. Sorun değil hyung her zaman benimle konuşabilirsin... Gülümsedi ve o kızdan bahsetmeye başladı. Minho hyungun ondan hoşlandığını düşünmeye başlamış. Ne diyeceğimi bilemedim. Sadece onu rahatlabilmek için bir şeyler demeye çalıştım.

Daha sonra zil çaldı. Sınıflarımıza geri döndük. Hyunjin ile konuştuğum için mutluydum ama yinede eskisi kadar yakın değildik. Sorun değil ama o kızdan vazgeçtiğinde elbette anlayacak değil mi?

Neyse günlük. Diyeceklerim bu kadardı. Beni dinlediğin için teşekkürler. Görüşürüz!

Selam! Nasılsınız?

Umarım iyisinizdir.
Diğer bölümde görüşmek üzere!

Stray kids ve Hyunin ile kalın!

~on track~ HyuninWhere stories live. Discover now