5

1K 130 8
                                    

08\04\2019

Merhaba günlük!

Bilmiyorum... Yani sanırım Hyunjin'in ne kadar peşinden koşarsam koşayayım İşe yaramayacak. O beni fark etmeyecek. Ben de fark etmese bile ona aşık olmaya devam edeceğim. Şu an kendimi ilkokul aşığı çocuk gibi hissetmem normal mi? 

Sanırım Hyunjin'e aşık olduğumu jisung bildiği için Hyunjin o kızın yanındayken bana çok destek oluyor ama Jisung yaşadığım durumumun daha kötüsünü yaşıyor. Sonuçta onun sevdiği çocuk o kızla karşılıklı hislere sahip ve yakınlaşabiliyor.

Jisung'un daha mutlu olabilmesi için ona fındık aldım. Sincapım ile gezdik. Kafa dağıtmaya çalıştık. Ertesi gün öğle arası Jisung yanıma geldi. Sınıfta Hyunjin ve o kızla yalnız olduklarını söyledi.

Ne yapacağımı bilememiştim. Ya gidecek ve kalbimin kırılmasına izin verecektim ya da bunun üstünde sabah akşam düşünüp duracaktım. Ben tabi ki merakıma yenik düştüm. Sınıfın önünde durduğumda sınıfı görebiliyordum.

O kız sıraya kafasını koymuş uyuyordu. Hyunjin ise gerçekten başka bir insanın bu kareye 2 saniye bakması ile Hyunjin'in aşırı derecede o kıza aşık olduğunu o bakışları ile anlayabilirdi. Hyunjin o kadar derin bakıyordu ki. Bir an Minho hyung'u düşündüm. Çok kötü bir durumdu.
Neden kimse görmüyordu?

Sonra Hyunjin elini kızın kafasının biraz daha üstüne koydu. Güneş geçmemesi için muhtemelen. Hyunjin gerçekten çok güzel seviyordu ve ben Hyunjin'in beni böyle sevebilmesi için her şeyimi verebilirdim ama hayat her zaman istediğinizi vermez...

Oradan gittim. Kalbim acıyordu tabi ki ama bir çok duygu içersindeydim.
Yine beklemek dışında bir şey yapayacağım. Jisung ile daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum.

Her neyse günlük! Sonra görüşürüz!

Selam!

Kısa bir bölümdü ama böyle geliştirmeyi planlıyorum kitabı. Kitapta düzeltmem gereken bir şey ya da eklemem gereken bir şeyler varsa lütfen söyleyin.

Bölüm nasıldı?

Stray kids ve hyunin ile kalın!

~on track~ HyuninWhere stories live. Discover now