6

1K 133 20
                                    

10\04\2019

Merhaba günlük...

Dün Hyunjin'i dinledim. Onun evine gittim. Uzun zamandır gitmemiştim. Hyunjin'in kendi elleri ile yaptığı keki yedik. Kendisi gibi çok güzeldi. Daha sonra mangalarına baktık. Anime de izledik hatta.

Daha sonra yatakta uzandık. Başını omzuma koydu. Sohbet ederken yine konu o kıza geldi. Açıkçası sevmiyordum bunu ama Hyunjin'in daha iyi olabilmesi için bunu yapıyordum.

Dün sınıfa çektiği kareleri kıza göstermek için gelmiş ama kapıdan içeri girdiğinde yanında Minho varmış. Hyunjin kötü hissetmiş yani kalbi kırılmış. Çekimleri gösterirken kız Minho ile konuşuyormuş sürekli. Hyunjin ise yine vazgeçmiş...

Sadece kızı izlemiş. Aşkının içinde saklayacağını söyledi bana. Kalbimin sıkıştığını hissettim bir an. Daha fazla dayanamadım ve ağlamaya başlamıştım.

Hyunjin beni ağlarken gördüğünde şok oldu. Bana neler olduğunu sorup durmaya başladı. Bana beni anlattıkları ile sıktığı için özür dileyip durdu. Öylece sarılıp o şekilde dururken sakinleşmeyi başarabilmiştim. Peki ne diyecektim Hyunjin'e. Bir sebep vardı elbette ama bunu söyleyemezdim ki Hyunjin'e.

Hyunjin'e onun yüzünden dolayı olmadığını animenin etkisiylede Hyunjin'in durumuna üzüldüğümü dile getirdim.

Hyunjin'de başını ikna olmuş anlamında salladı. Bana tekrar sarıldı. Onun ile mutlu oluyordum. Evinde biraz daha kaldıktan sonra ona veda ettim. Yurda geldiğimde Jisung'un kötü bir durumda olduğunu gördüm.

Jisung, Minho ve o kızın sevgili olduğunu öğrenmişti. Şaşırmamıştım ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum. En çokta Hyunjin'in öğrenmesinden endişelendim.

Sonra görüşürüz...

Merhaba stay!

Öncelikle nasılsınız?

Kitap sizce şuan nasıl ilerliyor?

Stray kids ve hyunin ile kalın!

~on track~ HyuninWhere stories live. Discover now