eczane

782 84 50
                                    

"Yuta!" Ona yönelen bakışları umursamadan kırmızı saçlı çocuğa doğru koştu. "Matematikten C+ aldım!" Yuta gururla gülümsedi.

"Çok yüksek değil ama aferin,good girl." Kağıdı Yuta'nın gözüne soktuğunda aklına gelen şeyle kaşlarını çattı. "Dün beni nasıl fırlattın ya,kafamı yere vurdum yere! Balıklama dalış yaptım zemine."

Saçlarıyla kapattığı şişliği açtığında Yuta kafasına dokundu. "Buz tuttun mu?"

"Tutamadım,gece gece nereden bulacağım buzu." Nispet yapar gibi konuştuğunda Yuta özür dilercesine ona baktı. "Eczaneye gidelim." Sana kaşlarını çattı. "Neden?"

"Krem alalım,acın hafifler. Sonra sende bana bir şeyler ısmarlarsın o kadar C+ aldın." Sonlara doğru onu övdüğünde Sana gururla göğsünü kabarttı. "Tabii ya,koskoca C+ yani. Hadi gidelim."

Okul çıkışında oldukları için şanslılardı. Bütün gün boyunca ikisi bir araya gelmemişti Sana matematik sınavından yüksek alabilmek için Yuta'nın ona özel olarak çıkarttığı notlara çalışırken Yuta ise arkadaşları ile takılıp,kitap okumuştu.

Bahçeye çıkarlarken Yuta kızın açık fermuarına baktı sonra ise esen rüzgara. "Üşeyeceksin." Sana boşver dercesine elini salladığında Yuta onu omuzlarından durdurup fermuarı sonuna kadar çekip,sarı saçlarına kendi şapkasını geçirdi. "Ama şimdi sen üşeyeceksin."

"Bir şey olmaz,çabuk gidelim gel." Koluna girmesi için açtığında Sana gülümseyerek koluna girdi. "Bir şey soracağım." Yuta yere bakarak konuşan kıza baktı. "Hm?"

"Neden sorgulamadın?" Titrek sesi ile sorduğunda Yuta merakla ona baktı. "Neyi?"

"Anne ve babamın ölümünü."Sana başını kaldırıp ona bakma cesareti bulduğunda Yuta düşünür gibi yapıp ona baktı. "Bu senin özel meselen değil mi? İstediğin zaman anlatırsın sonuçta,karışmaya hakkım yok."

Sana'nın moralinin düştüğünü belli eden bakışlarına baktığında gülüp başını okşadı. "Üzülme,üzül diye mi dedim ben bunları?" Bir çocuk gibi kafasını iki yana salladıktan sonra Yuta kolunu onun omzuna attı. "Hem biri sana sataşırsa bana de tamam mı?"

Sana anında kafasını sallarken Yuta gülümseyerek saçlarını karıştırdı. "Good girl."

"Para yüzünden öldüler." Gözleri yavaştan kızarırken Yuta göz yaşlarını kolunu attığı kısımdaki eliyle sildi. "Anladım..." Sana zor tuttuğu hıçkırığı ile alt dudağımı büzerek Yuta'ya baktı Yuta'da onu göğsüne bastırdı.

"Ağlama ama çok istiyorsan ağlayabilirsin." Sana tuttuğu hıçkırığını bıraktığında sümüklerini Yuta'nın montuna akıttı. "Ama neden sümük akttın ki şimdi?" Sana kıkırdayıp omzuna hafifçe vurduğunda okula en yakın olan eczaneye girdiler.

Yuta kremi satın aldıktan sonra Sana'yı koltuğa oturdu. "Ben yapabilirim." Sana elindeki kreme uzanmaya çalıştığında Yuta ondan kaçarak eline kremi sıktı. "Ben dalış yaptırdım sana ben süreceğim."

Sana pes ettiğinde Yuta,sarı saçlarını eliyle tutturup kremi şişliğe sürmeye başladı. "Üflesene."

"Acıyor mu?" Sana kurnazca gülümseyip tch'ladı. "Yo." Birazcık ilgiden zarar gelmezdi. Yuta ona kınayan bakışlar atsa da dediğini ikiletmeden üfledi.

"Çok acıyor.~~~" Bir çocuk gibi sızlandığında Yuta büzdüğü dudaklarına baktı.

Ve bu onun için son damlaydı. Sana'nın çenesinden tutup dudaklarıyla onu buluşturduğunda Yuta sadece öpücüğüne odaklamış,Sana ise kocaman gözleri ile ilk öpücüğünün şokunu yaşıyordu.

İkisinin heyecanla kalbi çarparken Sana'da uyum sağlamak için gözlerini yumdu.

Masum bir öpücüktü,ve ilk öpücüklerini bir eczanede yaşadılar.

Masum bir öpücüktü,ve ilk öpücüklerini bir eczanede yaşadılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
diurnal ➳ sana + yuta ✓Where stories live. Discover now