pijama partisi

674 76 45
                                    

Yuta yer yatağını tamamladığında yatakta uzanan ve boş boş tavana bakan kıza baktı. Şuan Yuta ile ilgilenmesi lazımdı,boş tavanla değil. Derin bir nefes alarak kendimi yatağa attı.

Yuta sinirle nefes verip arkasını dönüp yattığında Sana bıkkınlıkla nefes verdi,üstündeki yorganı itti ve yerde yatan çocuğun omzunu dürttü. "Pişt uyudun mu?" Yuta küçük oyununa devam ederken Sana üzgünce dudaklarını büzdü. "Ama senin uyumaman lazım,bu bir pijama partisi."

Yuta elini üstünden ittiğinde Sana sinirle kaşlarını çattı. "Sen görürsün şimdi."

Sana yatağa uzanıp dönerek aşağıdaki Yuta'nın üzerine kendini attığında Yuta acıyla inledi. Sert bir düşüştü. "Kemiklerim kırıldı kemiklerim! Ne diye atladın üzerime." Acıyla kaburgalarını kontrol ederken Sana yanında uzanan çocuğa alttan şirin bakışlar yolladı.

Nereye kadar utangaçlık yapacaklardı?

Yuta ise üstten üstten ona baktığında bir süre onu inceledi. Yastığın üzerine dağılan sarı saçlar,yaramaz ve parıltılı bakışlar,heyecanlı bir gülümseme. Üstelik yanında yatıyordu.

"Hadi şarkı açıp dans edelim." Sana ayağa kalkıp Yuta'yı da ayağa kaldırdığında televizyondan YouTube'yi açmasını söyledi. "Hangi şarkı?"

"Thank u,next." Heyecanla konuştuğunda Yuta onun İngilizce konuşması ile sırıttı. "Wow,İngilizce aksanına bayıldım."

"Dalga geçme." Şarkı başladığında Sana,Yuta'nın ellerini tutup dans ettirmeye başladığında Yuta ilk başta çekinsede nakarat geldiğinde ayak uydurmuştu.

"Thank you,next,I'm so fuckin grateful for my ex!" Sana bağırarak söylediğinde Yuta sahte bir sinirle ona baktı. "Küfür etme,ayıp."

Sana ona göz devirdikten sonra dil çıkardı. "Yo,belki hoşuma gidiyor."

"Terbiyesiz." Sana onun yaşlı teyzeler gibi konuşmasıyla kahkahalar attı. "Ex demişken erkek arkadaşın oldu mu hiç?" Merakla sorduğunda Sana olumsuzca başını salladı. "No. Senin?" Yuta mutlulukla gülümsedi.

"Ortaokulda olmuştu en son ama hatırlamıyorum." Sana son dediği ile kıkırdadığında bir süre Big Bang dinlediler,sırasıyla 2NE1,2PM,Girls Generation,Super Junior... 

Dansları iyice çılgın bir hal aldı.

Sana saçlarını bir oraya bir buraya savururken Yuta'da onun hareketlerini taklit ediyordu. "O öyle yapılmaz böyle yapacaksın!"

Yuta ona haraketi gösterdikten sonra Sana itiraz ederek kafasını salladı. "Hayır bir kere,böyle yapacaksın."

O da haraketi yaptığında artık dans düellosuna girmişlerdi. Sana twerk yaptığında Yuta gözlerini kapatarak arkasını döndü. "Olmaz,buna bakamam."

"Yapamazsın diye korktun değil mi?" Sana alayla konuştuğunda Yuta arkasını dönerek gözlerini açtı. "Hiçte bile ben senden daha iyi kıvırırım be!"

"Yap o zaman!" Tam yapacağı anda Yuta utançla kalçalarını tuttu. "Olmaz,senin yanında yapamam."

"Ben yapıyorum ama oyun bozanlık yapıyorsun!" Yuta bir şeyler hissettiği kızın yanında asla twerk yapamazdı. "Kalçalarıma mı bakmak istiyorsun sen?"

Sana ağzı açılırken Yuta'nın bulduğu bahane ile kaşlarını çattı. "A-a bahanelere bak."

Yuta televizyonu kapatıp kendini nefes nefese kalmış bir şekilde koltuğa attığında Sana'da kendisini onun yanına attı. "İlk defa arkadaşımla böyle güzel vakit geçiriyorum." Mutlulukla gülümsediğinde Yuta yan oturup kıza baktı. "Sana."

"Hm?" O da kafasını döndürüp ona baktığında Yuta artık içinden geçenleri söyledi. "Bence biz sevgili olmalıyız,arkadaş değil."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
diurnal ➳ sana + yuta ✓Where stories live. Discover now