Japonya,Osaka

615 66 22
                                    

"Bunu nereye yerleştirmeliyim?" Elindeki tabloya baktıktan sonra salonda gözlerini gezdirdi. "Yuta!" Sevgilisine seslendiğinde Yuta mutfaktan koşarak yanına geldi. "Bir şey mi oldu,düştün mü?"

"Ha,yok düşmedim de. Bunu nereye asacağım." Yuta bıkkınca ona baktığında tam önündeki çiviyi gösterdi. "Sen bir Japon'sun kendine gel." Yuta şakacı bir şekilde konuştuğunda Sana onu taklit etti.

Üniversite sınavında Yuta derece yaparken,Sana ise yurt dışı olduğu için Japonya Hükümetinden destek alabilecek kadar iyi bir puan yapmıştı.

Yuta tercihini tıptan yaparken,Sana ise İngiliz Dil ve Edebiyatı seçmişti amacı ise çevirmen olmaktı. Yuta ise Beyin Cerrahı olmak istiyordu. Hedefler yüksekti.

Evleri ise iki odadan oluşuyordu,bir mutfak,bir salon iki tane de banyo vardı. Odaların ayrı olması Nakamoto Yuta için hiçbir engele sahip değildi bazı geceler sevgilisinin yanına kaçacaktı.

Devletin verdiği para ile evin yarı masrafı karşılanırken Yuta'nında ailesi ayrıca destek oluyordu. Osaka'daydılar. "Yemek yiyelim mi?" Yuta karnını tutarak konuştuğunda Sana şaşkınlıkla ona baktı.

"Daha yemek yiyeli 1 saat oldu Yuta!" Yuta dudaklarını üzgünce büzdüğünde Sana elini alnına şaplattı. "Tamam,tamam yiyelim."

Yuta gülümseyip sevgilisine montunu ve şapkasını uzattığında kendiside üstüne montunu geçirip dışarı çıktılar. "Özlemişim."

Sana özlemle konuştuğunda Yuta onun yan profiline bakarak gülümsedi. "Bende." Sevgilisinin yanağına sesli bir öpücük bırakırken Sana da onun ensesindeki saçaları ile oynuyordu.

"Şuraya gidelim mi?" Sana işaret parmağı ile gösterdiği yere baktıktan sonra başını salladı. "Gidelim."

"Ama önce fotoğraf." Sana telefonunu cebinden çıkarırken ön kamerayı çıkartıp poz vermeye başladılar. "Dudak büz dudak." Yuta düz bir ifade ile kameraya baktıktan sonra Sana sinirle ona döndü. "Dudak büzsene!"

Yuta fırsattan istifade dudaklarını onun dudakları ile birleştirdiğinde Minatozaki Sana tabiiki de bu anı kaçırmayıp hemen fotoğraflamıştı.

Yuta birazcık sevgilisinin dudağıyla oyalandıktan sonra nefessiz kaldıkları için geri çekildi. "Büzdüm işte." Sana afallamış bir şekilde ona bakarken gözlerini kıstı. "Fırsatçı."

"A-a sen iftira atmaya ne meraklı çıktın kızım. Hem seninde hoşuna gidiyor,kabul et." Yuta sinsi bir şekilde ona baktığında Sana tek başına kendini çekerken itiraz etti. "Yo,gitmiyor."

"Hm,hm öyle olsun. Küstüm." Yuta arkasını dönüp tek başına yürürken Sana ona yetişmek için koştuktan sonra arkasından sarıldı. "Üf,tamam gidiyor. Seni gıcık etmek için demiştim."

Yuta kolunu onun omzuna attıktan sonra gülümsedi. "Ne safsın kızım,hemen oltaya geliyorsun." Sana hafifçe çatılan kaşları ile onun eline küçük vuruşlar yaparken sonunda ikiside kendini yemeklerin içinde bulmuşlardı.

"Yemek yemeyi çok seviyorum!" Sana mutlulukla konuştuğunda Yuta onun ifadesine baktı. "Gün geçtikçe bana benziyorsun. Aferin."

Yuta gururla konuştuğunda Sana ağzındaki lokmayı yuttu. "Tamam,öyleyse şu yemeklerin fotoğrafını çekeyim."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
diurnal ➳ sana + yuta ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin