üniverste sınavı

618 68 16
                                    

"Yuta,çok heyecanlıyım!" Genç kız stresle konuştuğunda Yuta ellerini omuzlarına elini koyarak ona destek olmak istercesine sıktı. "Kızım bizde Japon beyni var,senin beynin çalışmasada sayısala yatkın,sorularla 5 saniye bakış sonra hepsini yapacaksın!"

"Öyle mi dersin?" Sana kendini avutmak için yer ararken Yuta tam da yerinde ona yardımcı olmuştu.

Üniversite sınavına yaklaşık 15 dakika kalmıştı.

Bu sürece kadar ikisi beraber ciddi bir şekilde çalışmış,Sana tarafından büyük bir yol kat etmişti. Yuta,Yuta ise zaten çok önceden yol kat etmişti. Sana ona Korece ve İngilizce'de yardımcı olmuş,Yuta ise ona daha çok sayısal ağırlıklı derslerde yardımcı olmuştu.

"Biz Japonya'uz be!" Sana kendine gaz verirken Yuta ise onun moralini yükseltmek için elini yumruk yaptı. "Japonya'uz biz!"

"Sırayla ve sakince girin lütfen. Kimlikleriniz,giriş belgeniz ve gerekli malzemelerinizin yanınızda olduğuna emin olun!" Sana'nın korkuyla yüreği zıplarken Yuta anında onun bu ifadesini anlamış ellerini tutmuştu.

"Yapacaksın Sana,o Japonya'ya gideceğiz." Minatozaki Sana uysal kedi modundan çıkıp hırçın bir kaplana dönüşürken tüm eşyalarını alıp keskin gözleriyle Yuta'ya baktı. "Gidiyorum ben!"

"Ay korktum,git!" Sana tüm cesareti koşarak içeri girerken Yuta onun aksine tüm rahatlığıyla binaya girdi.

"Son 5 dakika!"

Sana son matematik sorusunu bitirirken mutlulukla gülümseyip suyundan bir yudum aldı. Çok kolay değildi ancak yeterli puanı aldığına emindi.

Yuta ise 30 dakika önce bitirdiği sınavını teslim etmiş,sevgilisi için dua ediyordu. "Tanrı'm,lütfen benim biricik Japon'uma güç ver!" Kendi kendine dua ederken zilin çalması ile herkes optiklerini ve kitapçıklarını teslim ettikten sonra dışarı çıktılar.

Nakamoto Yuta ise tüm bu kargaşa içinde Japon'unu arıyordu.

"Yuta!" Sevgilisinin sesini duyması ile arkasını döndü ve mutlulukla ona el sallayıp koşmasına baktı. Anlaşılan iyi geçmişti. "Nasıldı?"

Sana onun boynuna sarıldığında ayrılıp yakınındaki yüzüne baktı. "Ben gerçekten bir Japon'muşum. Çalışmasamda sayısal beynim varmış! Senin nasıldı?"

Yuta gururla ona baktıktan sonra alnını öptü. "Ben 30 dakika önce bitirdim,gerisini sen düşün."

Sana hayran ve inanmaz gözlerle ona baktıktan sonra Yuta onun bu şapşal haline kıkırdayıp burnunu öptü.

"Sen çok zeki bir Japon'sun!" Yuta onu göğsüne bastırdıktan sonra kızın üstünü kontrol etti. "Bir şey unutmadın di mi?"

"Unutmadım." Sana şirin bir şekilde konuştuktan sonra Yuta kolunu onun omzundan çekmeyerek konuştu. "Birazcık yemek yiyerek kutlayalım bunu o zaman?"

Sana heyecanla ellerini çarptı. "Kutlayalım!" Nakamoto Yuta,Minatozaki Sana'yı kendine tam anlamıyla benzetmişti.

 "Kutlayalım!" Nakamoto Yuta,Minatozaki Sana'yı kendine tam anlamıyla benzetmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
diurnal ➳ sana + yuta ✓Where stories live. Discover now