(12)Τελευταίος μήνας 2

95 20 1
                                    

Ντράκο:Γιατί σε αγαπάω και σε νοιάζομαι.
Εγω:Δεν σε πιστεύω όπως και εσύ.
Ντράκο:Σε παρακαλώ. Μου λέει έτοιμος να κλάψει.
Καλέ κλαίνε τα αγόρια*
Τώρα αλήθεια
Ναι*
Ξέρεις ότι μιλάς με το υποσυνείδητο σου
Τι είναι αυτό*
Μια φωνούλα στο μυαλό σου
Χάζεψα*
Τώρα εδώ και καιρό
Τώρα φύγε*
Μπα δεν νομίζω
Φύγε καλέ*
Όχι
Έλα σε παρακαλώ*
Καλά καλά φεύγω.
Επιτέλους έφυγε.
Ποιος είπε ότι έφυγα
Είναι κάνεις εκεί*.
Καλά καλά δούλευε εσύ φεύγω
Επιτέλους*
Τώρα που τελείωσα και μια συζητήσει με την αφροξηλάνθη
Τώρα αλήθεια αφροξηλάνθη
Ναι αφροξυλάνθη*
Τώρα σουτ να συνεχίσω.
Εγω:Όχι και πάλι όχι δεν είμαι κτήμα σου για οπότε θες να σε συγχωρώ. Του λέω και τον βλέπω να τρέχει.
Ρανια:Ρε καρδιά μου συγχώρεσε τον.
Εγω:Όχι τι δεν καταλάβατε.
Στέφανος:Άστην όταν θέληση θα τον συγχώρεση έτσι Ελπίδα μου.
Εγω:Θα δω.
Στέφανος:Όχι θα δεις θα το κάνεις.
Εγω:Καλά θα το κάνω.
Matt:Πάμε έχουμε μάθημα με Σνέιπ.
Εγω:Οχού καλά.
Ρανια:Τώρα αλήθεια με Σνέιπ.
Εγω:Απότι, λέει το παιδί από εδώ ναι.

______________________________________
Γεια σας ξέρω μικρό αλλά δεν έχω καμία ιδέα.



















~Μετά από 8 μέρες~
Αυτές της οχτώ μέρες δεν έγιναν πολλά. Πρώτον τον Draco δεν τον έχω συγχώρηση και ούτε πρόκειται. Με έβρισε με βάρεσε οπότε θα κάνω καιρό για να τον συγχωρήσω. Τώρα πάμε στο τώρα, σήμερα είναι η τελευταία μέρα εδώ στο Hogwarts οπότε πάμε να δούμε.
Κάτι ξέχασες να πεις.
Αφρό φύγε*
Άμα δεν το πεις δεν φεύγω.
Καλά καλά*
Ξέχασα να πω ότι*
Ναι ναι ξέχασες
Σκάσε*
Πρέπει να πω ότι ο κουίρελ μας άφησε δηλαδή έγινε σκόνη από τον Πότερ. Γιατί αυτός δούλευε για τον Voldemort*
Μην τον λες έτσι.
Μα έτσι λέγετε τη θες να κάνω εγώ*
Καλά φεύγω γιατί προκόπι με εσένα δεν θα βρω.
Τη μας το λες φύγε*
Τώρα που έφυγε πίσω στην ιστορία γιατί με βρίζουν η ηθοποιοί.
Ντράκο:Ελπίδα σε παρακαλώ συγχώρεσε με.
Εγω:Ρε τι δεν καταλαβενεις από το φύγε δεν θέλω να σε δω.
Πανσυ:Ελπίδα.
Εγω:Τι.
Ρανια:Σε 10 αρχίζει η γιορτή οπότε βιαστίτε.
Εγω:Τώρα τώρα. Της λέω και πάω προς το μέρος τους.
Ρανια:Ντράκο θα έρθεις
Ντράκο:Ναι τώρα.
Λέει και προχωράμε προς την τραπεζαρία φτάνουμε και πάμε ο καθένας στο τραπέζι του οίκου του.
Στέφανος:Πως και αργήσατε αφού ήσασταν όλοι έτοιμη.
Εγω:Αυτόν ρώτα που μου τα έπρηξε.
Στέφανος:Ρε Ντράκο σταματά να την πρήζεις.
Λέει και σωπένουμε γιατί άρχισε να μιλάει ο διευθυντής  Ντάμπλντορ.
Ντάμπλντορ:Άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε. Μας είπε σε εύθυμο τόνο. Κι εγώ πρέπει να σας απασχολήσω με τα βαρετά λόγια ενός γέρου καθηγητή, προτού απολαύσετε το αποψινό μας γεύμα... Ας είναι, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Πρέπει να πω, λοιπόν, πως η χρονιά που πέρασε ηταν καταπληκτική. Ελπίζω τα κεφάλια σας να είναι τώρα λίγο πιο γεμάτα απ' ο,τι πέρυσι. Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί έχετε μπροστά σας ολόκληρο το καλοκαίρι για να τ' αφήσετε να αδειάσουν!
Μας λέει και αρχίζουμε να γελάμε.
Ντάμπλντορ:Και τώρα, ας έρθουμε στο πρωτάθλημα. Συνέχισε ο Ντάμπλντορ. Όπως όλοι πια ξέρετε, το Γκρίφιντορ είναι στην τέταρτη θέση, με 312 βαθμούς, το Χάφλπαφλ στην τρίτη, με 352 βαθμούς, το Ράβενκλοου στην δεύτερη με 426 βαθμούς, και το Σλίθεριν στην πρώτη, με 472 βαθμούς. Το Σλίθεριν, λοιπόν, κέρδισε το πρωτάθλημα...
Μας είπε και αρχίσαμε να ζητωκραύγαζουμε και χαρούμενα γέλια ξέσπασαν από το τραπέζι μας.
Ντάμπλντορ:Ναι, ναι, συγχαρητήρια, Σλίθεριν! Μας είπε κατόπιν ο Ντάμπλντορ. «Υπάρχουν, όμως, και μερικά πρόσφατα γεγονότα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας... Γεγονότα που πρέπει ν' ανταμειφθούν... Εγώ, λοιπόν, θα δώσω ακόμα μερικούς βαθμούς». Βαριά σιωπή έπεσε στην αίθουσα και τα χαμόγελα μας έσβησαν από το πρόσωπα μας.
«Για τον Ron Weasley», συνέχισε ο Ντάμπλντορ, «για την καλύτερη παρτίδα σκάκι που παίχτηκε εδώ και χρόνια στο "Hogwarts", δίνω στο Γκρίφιντορ 50 βαθμούς!» Οι ζητωκραυγές του Γκρίφιντορ αντύχησαν τόσο δυνατά, που έκαναν τα τζάμια να τρίξουν. «Για την Ερμιόνη Γκρέιντζερ», συνέχεια ο Ντάμπλντορ, όταν η φασαρία σταμάτησε, «για την ψυχραιμία και τη λογική της σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση... δίνω στο Γκρίφιντορ άλλους 50 βαθμούς!»Τα παιδιά από το Γκρίφιντορ χοροπηδούσαν και φώναζαν, έξαλλη από χαρά, γιατί η βαθμολογία τους είχε ανέβει κατά 100 ολόκληρους βαθμούς!
«Και, τέλος, για τον Χάρι Πότερ...»είπε ο Ντάμπλντορ κι η σιωπή στην αίθουσα έγινε ξαφνικά απόλυτη,«για το θάρρος και τον ηρωισμό του, δίνω στο Γκρίφιντορ άλλους 60 βαθμούς!» Όσοι μπορούσαν να κάνουν πρόσθεση, ενώ χοροπηδούσαν από την χαρά τους, θα ήξεραν πως το Γκρίφιντορ είχε τώρα 472 βαθμούς, ακριβώς όσους και το Σλίθεριν! Αυτό σημαίνει ισοπαλία στο πρωτάθλημα... Αλλά γιατί ο Ντάμπλντορ δεν δίνει ακόμα έναν βαθμό στον Πότερ να τελειώσουμε...
Ο Ντάμπλντορ σηκώνει ψηλά και τα δύο χέρια και η φασαρία σιγά σιγά καταλάγιασε.
«Υπάρχουν πολλά είδη θάρρους», είπε κατόπιν ο Ντάμπλντορ.«Χρειάζεται πολύ θάρρος για ν' αντιμετωπίσει κανείς τους εχθρούς του, αλλά πολύ περισσότερο για να υποστηρίξει τους φίλους του. Γι' αυτό το λόγο και χάριν του Νέβιλ Λονγκμπότομ, δίνω στο Γκρίφιντορ άλλους 10 βαθμούς!»Λέει και το Γκρίφιντορ αρχίζει να χοροπηδά σαν μαλακισμένα και να φωνάζουν χορούμεναμε. Εμείς παρόλο είμαστε απογοητεύμενη που μας νίκησαν αλλά το αντέχουμε.
«Κι όλα αυτά σημαίνουν», φώναξε δυνατά ο Ντάμπλντορ, για να ακουστεί παρά τον θόρυβο. «πως η αίθουσα μας χρειάζεται αλλαγή στην διακόσμηση! »Κατόπιν χτύπησε δύο φορές τα χέρια του. Αμέσως οι πράσινες και ασημένιες διακοσμήσεις έγιναν κατά κόκκινες. Το μεγάλο φίδι μας εξαφανίστηκε απ' το πανό και την θέση του πήρε το χρυσό λιοντάρι του Γκρίφιντορ. Και η βραδιά κύλησε χάλια για εμάς επειδή χάσαμε και το Γκρίφιντορ πανηγύριζε επειδή νίκησαν. Εγώ όπως και ο Στέφανος πήγαμε και είπαμε συγχαρητήρια γιατί είχαμε βάλει στοίχημα με Ράνια και τον Matt οπότε ναι.
Η ημέρα της αναχώρησης έφτασε πήγαμε στον σταθμό και μετά από ώρα φτάσαμε στο Κίνγκ κρος εμείς μέσα στο τρένο τα κανόνισαμε και εγώ μπορεί να πάω και από τους Weasley γιατί με τα δίδυμα ακόμα μιλάμε οπότε καταλαβαίνετε αλλά μετά έχω να πάω να λίσω κανά δύο προβλήματα με τους Malfoy αλλά είναι άλλο θέμα αυτό. Οπότε να έχουμε καλές διακοπές γιατί του χρόνου θα είναι ποιο δύσκολα τα πράγματα από φέτος.

Τα λέμε του χρόνου Slytherinakia mou. Οχι πλάκα κάνω θα τα πούμε ελπίζω σύντομα γιατί βαριέμαι να γράφω τώρα τελευταία αυτά εσυς πότε τελειονετε αλλά νομίζω αυτήν την ερώτηση την έκανα αλλά δεν πειράζει εγω τελειώνω αυτήν την Πέμπτη.

                                    Υπογραφή
                                  -Danae Fran

2 Slytherin, μία αιώνια αγάπη (ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ)Where stories live. Discover now