Καλοκαίρι (13)

94 19 18
                                    

Μέσα Ιούλιου ετοιμάζομαι να κάνω μια μικρή επίσκεψη στο μέγαρο Malfoy όπως ξέρετε έχω κάποιες διάφορες να λίσω με τον Lucius Malfoy και με τον γιο του. Τελικά λέω να τον συγχώρηση αλλά το μυαλό μου λέει να το αφήσω λίγο αυτό το θέμα αλλά λέω να ακούσω την καρδιά μου. Οπότε πάμε σε αυτήν την ιστορία.
Σήμερα είναι η μέρα, έχω ετοιμαστεί και αυτήν την στιγμή κατεβένω κάτω στην τραπεζαρία. Στα παιδιά θα πάω σε δύο μέρες στον Stephen για την ακρίβεια γιατί εκεί θα μαζευτούμε όλοι η παρέα και λέω να πάρω και τον Malfoy για να δω τη θα κάνει για να τον ξανά εμπιστευτώ.
Μαμά:Να προσέχεις εντάξει.
Εγω:Ναι ρε μαμά μην φοβάσαι έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι.
Μπαμπάς:Έτσι το θέλω το κορίτσι μου.
Μαμά:Να σου πω θα τον συγχώρεσης.
Εγω:Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Μαμά:Ωχχ παναγιά μου.
Εγώ:Ρε μαμά μην ανησυχείς.Καλά άντε φεύγω λέω και μπαίνω στο τζάκι για να τηλεμεταφερθο οποίος δεν κατάλαβε άμα θυμάστε στο δεύτερο που ήταν να πάνε στην διαγώνιος αλέα που μπήκε ο Πότερ με στο τζάκι και πέταξε μια σκόνη και πήγε σε άλλο μέρος ναι αυτό.
Έφτασα όχι ότι είναι πολύ ώρα αλλά ναι. Αυτήν την στιγμή είμαι στο σαλόνι μαζί με την Νάρκισσα αυτήν την γυναίκα την αγαπώ σαν δεύτερη μητέρα μου.
Ναρκισσα:Και για πες τώρα με τον Ντράκο τι είχε γίνει στο σχολείο γιατί τον βλέπω στεναχωρημένο και το μόνο που μου είπε ήταν σχολείο, Ελπίδα, ξακωμος και ρωτάω εγώ γιατί. Μου λέει προσπαθώντας να το παίξει σοβαρή ένταξη ποτέ δεν το έκανε ήταν πάντα μια γλυκιά γυναίκα που το μόνο που της ένοιαζε ήταν ο γιός της βλέπετε τον αγαπούσε, τον αγαπάει και θα τον αγαπαει για πάντα.
Εγω:Να πριν τελειώσουν τα σχολεία κάπου στης δύο βδομάδες ξακοθηκε με το Golden trio αν θυμάστε που σας είχα πει ποιοί είναι?
Ναρκισσα:Ναι θυμάμαι.
Εγω:Ωραία αυτήν η λασποαιματη του είπε ότι εγώ τον βρηζω πείσω από την πλάτη του λέω κακά λόγια για αυτόν και το κυριότερο αυτά τα λέω σε όλο το σχολείο.
Ναρκισσα:Για να καταλάβω εσύ όλα αυτά δεν τα είπες. Και ούτε τον κατηγορείσες πουθενά.
Εγω:Δεν τα είπα και συνεχίζω.
Λούσιους:Ήρθα.
Εγω:Το βλέπουμε.
Λούσιους:Και για πείτε τη λέγατε
Εγω:Α τίποτα το ενδιαφέρον μόνο οτι ο γιο σου ήρθε μου έδωσε σφαλιάρα χωρίς να φταίω και μετά οταν κατάλαβε το λάθος του περίμενε και να τον συγχωρήσω.
Λούσιους:Και γιατί όλο αυτό. Μου λέει σηκώνομαι πάνω και παω μπροστά του του ακουμπάω τον ώμο και του λέω.
Εγω:Μalfoy τα άκουσες και το ξέρω πολύ καλά αφού στεκωσουν στης σκάλες.
Λούσιους:Πως?
Εγω:Φαινοσουν. Του λέω και πάω να ξανά καθήσω και πριν κάτσω μου λέει.
Λούσιους:Μην κάθεσε θα πάμε στο γραφείο να μιλήσουμε. Μου λέει και τον ακολουθώ για να πάμε στο γραφείο του.
Εγω:Σε ακούω.
Λούσιους:Ένταξη συγνώμη για τιν συμπεριφορά μου αλλά είσουν τόσο κοντά με τα αγόρια και όταν μίλησα με τους δικού σου τότε κατάλαβα ότι έχεις τόσο οικεία μαζί τους επειδή γνωρίζεστε χρονιά.
Εγω:Κοίτα σε συγχωρο αλλά άμα κοιτούσες καλύτερα τον δικό σου και τον Σαμπίνι δεν τους πείραζα τόσο.
Λούσιους:Μετά το κατάλαβα και ένα τελευταίο πριν πας να βρεις το Ντράκο.
Εγω:Ναι.
Λούσιους:Φαινόμουν αλήθεια?
Εγω:Αλήθεια και τώρα που αναφέραμε αυτόν λεω να τον συγχωρήσω
Λούσιους:Πως και το σκέφτηκες.
Εγω:Το είδα στα ματια του.
Λούσιους:Άντε πειγενε. Μου λέει και προχωράω περνάω από το σαλόνι και έκει είδα την Νάρκισσα μου είπε να κάνω οτι μου λεει η καρδιά μου και αυτό θα κάνω. Αλλά το είπε όταν κατάλαβε οτι πάω πάνω, ανέβηκα τα σκαλιά και έφτασα στο δωμάτιο του. Δεν χτύπησα την πόρτα απλώς μπηκα.
Εγω:Ντρακο.....

Γειά σας τι πιστεύετε οτι είδε και σταμάτησα εκει το κεφάλαιο. Α και μην ξεχάσετε να πείτε γνώμη και να ψηφίσετε αυτά απο εμένα τα λέμε σε επόμενο.

2 Slytherin, μία αιώνια αγάπη (ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ)Where stories live. Discover now