Büyü Bozuluyor

3 1 0
                                    

İris etrafına baktı ve Luke'u gördü ve onun yanına koşup "Hmmm... Luke bunu yaptığım için üzgünüm!" dedi ve Luke'un yakalarından tutup kendine çekerek öptü ve Luke olduğu yerde bayıldı ve İris kimse görmeden onu kendi odasına götürdü ve arkasını döndüğünde Fiona ile karşılaşır. Fiona:
- Bu büyüyü bir daha yapmak istiyorsanız, bir kere daha bundan içmeniz gerekiyor.
Fiona ona iksiri verdi ve İris onu içtikten sonra Dan'i bulmaya gider ve Dan bahçede oturuyordu. Yanına oturup "Dan... uzun zamandır bana dargın gibisin." dedi ve Dan geri çekilerek "Bana yaklaşma" dedi ve İris onu kendine çekti ve öptü. Sonra olması gerektiği gibi Dan'de bayıldı ve onu da Luke'un yanına yatırdı. Birkaç saat sonra... Dan ve Luke birbirlerinin üstüne bacak atmış ve sarılırken bulur ve hemen ayağı kalkıp, Luke "Bunlar aramızda!" dedi ve Dan "Bencede yoksa adımız gaye çıkar." dedi ve odaya İris girdi ve "Uyanmışsınız" diye gülümsedi. Sonra odaya Miami girdi ve Luke "Miami?! Sen burada n'apıyosun?" Luke sonra etrafına bakıp "Ben niye şeytanlar tarafında değilim? En son sokakta geziniyordum." ddei ve Dan "Ben de dışarıda olmam gerekmiyor mu? Hem Miami kim?" dedi ve İris, Miami'ye bakarak "Miami, krallığımızı ele geçirmeye çalıştığın için ömür boyu tutuklusun!" dedi ve Luke "N'aptı ki?" diye sordu ve İris onlara herşeyi anlattı ve Luke ile Dan şok içindeydi. Miami'yi muhafızlar hapise götürdü ve İris "Bu arada sizin fotoğraflarınızı çektim ve Dan bir tanesi senin odanda, diğeri de Luke'un valizinde." dedi ve ikisi birden "Buna şantaj derler!" dedikten sonra içeriye Fiona girdi ve "Kraliçem ben izninizle çıkıyorum." dedi ama İris gülümseyerek "Hayır, lütfen burada kal ve buranın şifacısı ol." dedi ve Fiona neşeyle "Tabii ki!" dedi ve Luke araya girip "Adınız neydi?" dedi ve Fiona "Benim adım Fiona" dedi ve Luke "İris biraz özel konuşabilir miyiz?" dedi ve İris ile Luke dışarıya çıktılar. Luke:
- Şeyyy... İris bence şu şeytan ve melek ilişkisiyle olan kanun kaldırılmalı.
İris gülümseyerek:
- Bencede ve sana çok güzel bir kız buldum.
Luke üzgün bir sesle:
- Ama ben zaten aşık oldum...
İris merakla "Kimmiş o?" dedi ve Luke "O kişi Fiona" İris gülerek "Ben de sana zaten onu bulmuştum" dedi ve birkaç gün sonra hem barış belgesini hem şeytan ve meleklerle olan ilişkiyi ilgilendiren konunlarla uğraştılar ve en sonunda işler bitince Luke ve Fiona konuşuyordular. Fiona:
- Evet Kral Luke?
Luke onun elinden tuttu ve:
- Fiona ben... ben seni seviyorum. dedi ve Fiona:
- Aslında ben de sizi seviyorum.
Sonra Luke onun çenesinden tutup kaldırarak öptü. Dan ve İris ise bahçede oturuyordular yani İri oturuyordu, Dan ise öğrencilere eğitim veriyordu. Birkaç dakika geçti ve Dan "Herkes evlerine dağılabilir!" dedi ve İris ayağı kalkıp gidecekti ama Dan "Biraz daha dursan... sana önemli bir şey söylemeliyim." İris ona döndü ve Dan onun önünde diz çöküp yüzüğü göstererek "İris... ben bunu uzun uzun düşündüm ve artık karar verdim. İris benimle evlenir misin?" dedi ve Dan ayağı kalkar kalmaz İris ona sarıldı ve "Evet! Tabii ki seninle evlenirim!" diye hakırdı ve Dan "Seni seviyorum İris!" dedi. O sırada Luke ve Fiona yine konuşuyordular. Luke:
- Benimle diğer tarafa gelir misin?
Fiona üzgün bir sesle:
- Ama Luke... Kraliçe İris ile bunu konuşmadım bile.
Luke ise:
- Onu ben hallederim.
Luke, İris'e herşeyi anlattı ve İris "Tabii ki ama buraya gelmek şartıyla." dedi. Birkaç gün geçti...

Şeytan&Melek DünyasıWhere stories live. Discover now