Mutlu Son

2 0 0
                                    

Artık düğün günü gelmişti ve Dan papyonunu yapmaya çalışıyordu ama pek beceremiyordu sonra içeriye Luke girdi ve "Dan artık şu düğüne gel! Sanki ben evleniyom... tamam ben de evleniyom ama en azından ben yerimde duruyom." Dan ona bakarak "Biz de burda papyonla uğraşıyoz herhalde!" dedi ve Luke onun yanına gelip "Bir şeyi doğru becersen şaşırırım" dedi ama Dan itiraz ederek "Ben her gün zırh giyiyorum, papyonla ne işim olur?" dedi ama Luke "Herhalde bizde sabah akşam takım elbise giymiyoruz, dün geceden alıştırma yaptım." dedi ve Dan'in papyonunu ayarlayıp düğün yerine indiler ve nikahı kıydıktan sonra dansa başladılar. Akşam olmuştu ve Fiona, İris, Dan ve Luke kapının önünde vedalaşıyordular. Luke:
- Merak etmeyin ziyarete geleceğiz.
Dan ve Luke birbirlerine sarıldılar ve sonra vedalaşmaları bitince Luke ve Fiona atlara atlayıp uzaklaştılar. Birkaç yıl sonra İris'in kanatları çıkmıştı ve bir tane değil, üç tane değil tam iki çocuğu olmuştu! Biri kız diğeri ise erkek, kız olanın adı Zoe yani annesinin adı, erkek olanın adı ise; Zane koydular. Diğer ikiliye gelirsek onların sadece bir çocuğu olmuştu ama çocuk melezdi yani hem şeytan, hem vampir, hem de melekti. Çocukları bir erkekti ve adı; Issac'tı. Arada Skyler ve Shadow'u ziyarete gidiyorlardı ve arada Gina'yı görmeyi. Herkes mutlu olmuştu ve bu hikaye sonunda mutlu bir sonu haketmişti...

~Son~

(Bence güzel oldu... benim en çok beğendiğim karakten eskiden Luke'tu ama şimdi Skyler. Hmmm... bilyorum biraz bilindik bir son oldu. En çok beğendiğim sahne ise Dan ve Luke'un aynı yatakta yatması.. HAHAHAHA! O sahneyi yazdıktan sonra kahkahalara boğuldum😹😹! Bitmesine biraz üzüldüm ama yeni bir kitaba başlamak istiyorum ve ben kitap işlerinde yarım bırakıp gitmem. Bir de Shadow'un yüzünü boyadıkları sahneye çok güldüm. Belki bunun gacha life'ta vidiosunu yapbilirim ama yapmam için sadece %10 ihtimal var çünkü ailemin izin vereceğini zannetmiyorum. Neyse görüşürüz ponçikler😘😘😘! Baaaaayyy🙋🙋🙋!)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 02 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Şeytan&Melek DünyasıWhere stories live. Discover now