🚀JÁTÉKESTE

33 2 5
                                    

Nem volt a legjobb ötlet másnaposan a villódzó képernyő előtt töltenem a napom, de már eligérkeztem Fred007-nek, hogy játszok vele Strike Forces-zal, mert még nem volt lehetősége a kétjátékos módot kipróbálnia.

Hát röviden így töltöttem a második órámat a tévém előtt, miközben folyamatosan próbáltam pótolni a vizet a szervezetemből. Kissé megnehezítette a játékot az, hogy néha előjött a migrénem vagy éppen a tegnap esti kettős látásom. Régi közkedvelten bevetett kijózanító kúrám a Shake shack-ben segített valamelyest, de még mindig erősen kellett koncentrálnom, hogy ne lássam a tegnapi nap alatt elfogyasztott ételeket újból. A világ ismét vidámparkként bánt velem. A gyomrom, mint egy hullámvasút ingadozott fel és le szünet nélkül. Fred a James Bond filmrajongó ismerősöm már többször is figyelmeztetett, hogy szét vagyok esve és hogy jó lenne összeszednem magam. Bár igyekeztem minél előbb összeszedni magam, de már-már Niagara mennyiségű vízbevitelem után sem volt meggyőző a dehidratáltságom elleni küzdelmem, így kénytelen voltam elköszönni Fred-től és a bolygóhódításunkat másik időpontra tennem.

🚀🚀🚀

A pár órányi power nap-em után sem éreztem magam a toppon, így ismételten a konyhába vettem utamat egy pohár víz és némi sós rágcsa reményében. Pár perc keresgélés után találtam is magamnak a pár napja megbontott 'Big Snack Pack'-ünket amit anyum ki nem állhat, mert mindent összemorzsálok vele, de nekem ez a megmentést jelentette a mai nap, hiszen a tegnapi este óta nem voltam képes egy falatot sem magamhoz venni. A tápanyagbevitel hiánya miatt kissé erőtlennek éreztem magamat, de büszke voltam, hogy magamhoz képest elég sok vizet voltam képes magamba diktálnom. (Ha már magamnak köszönhetem azt, hogy most miért vagyok ennyire másnapos.) A nap hátralevő részében megettem egy fél doboz fagyit miközben a lehető legtöbb pózban kifeküdtem magam a nappalinkban lévő kanapén. Szerencsére anyum sokáig volt bent a munkahelyén, így elkerülhettem az állapotomból eredő kínos kérdéseket. Mint például a múltkori házibuli után, ahol sikerült kidekorálnom Lucy cipőjét a piskótatekerccsel. Ráadásul anyám jobban berágott rám aznap, pedig az ő cipőjét nem kellett áztatni a csap alatt. Szóval azóta ezért próbálom a lehető legkevésbé kínos helyzetbe hozni magam, amikor Lucy-n kívül más emberek is körülöttünk vannak. 

Két pohár víz között sikerült újra elszundítanom. Késő este keltem, amikor anyum belépett a bejárati ajtónkon. Miután segítettem neki rendet rakni a lakásban elmentem szobámba, hogy végre normálisan is kipihenjem magam, mert holnap kezdődik az utolsó előtti hét a suliban. Ráadásul egy osztálykirándulással kezdünk hétfőn. Csodás. Amikor beléptem az ajtómon a tv led-je pislákolt, miszerint elfelejtettem kikapcsolni a játékkal együtt. Ahogy a pakolás közepette hozzáértem a konzolomhoz a képernyő ismét felragyogott. Egy értesítés volt a jobb felső sarkában:

Önnek egy új üzenete érkezett a Platformon. 

A PlatformWhere stories live. Discover now