🚀OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

23 2 0
                                    

Másnap már kevésbé voltam rossz állapotban, de azért ma se szívesen futottam volna egy maratont.
Pechemre térerő hiányában telt az utazásom így semmi lehetőségem nem volt arra, hogy megnézzem az üzenetemet a Platformon így hát Lucy mellett ülve nyomkodtam a Game Boyom a buszon. Két óra utazás után megálltunk egy benzinkútnál egy gyors pisi szünetre ahol vettem magunknak chipset meg Lucy-nak a kedvenc málnás gumicukrát, hogy addig se nyaggasson az út alatt míg eszik. Kid Draculával játszottam miközben néha ki-ki pillantottam a busz ablakán, hogy meggyőződjek az adott tartózkodási helyünkről. A Fehér Hegy Nemzeti erdőparkba tartottunk legalábbis tartottunk volna, ha útközben nem robbant volna le a buszunk és kötöttünk volna ki egy helyi Youth Hostelben (szerencsémre legalábbis, hiszen ki nem állhatom a bogarakat). Így feküdtem a Lucy-val közös szobánkban lévő ágyon, miközben próbáltam a buli estéjéről maradt dehidratáltságomat eltüntetni. Oh és igen, sikerült Lucy vezetésével -mivel én meg sem szólaltam- kikönyörögni a kisérőtanárok egyikétől azt, hogy egy szobában lehessünk. Annak ellenére, hogy nemek szerint el lettünk volna helyezve, de hát Lucy-nek könnyű dolga volt, hiszen pont azt a tanárunkat kaptuk az egyik kisérőnek aki lógott egy szívességgel neki, így nem sokáig kellett dolgoznia az ügyön és hát lássuk be, szerintem más amúgy sem lett volna szívesen velem egy szobában annak ellenére, hogy sok vizet nem zavarok. Lucy az ágyon ugrálva vizslatta a szobánkat miközben én majdnem kidobtam a taccsot a szoba padlójára mivel az ágyon lévő párnákkal együtt hullámoztam én is.
-Lucy
-Lucy!
-Lucy!!
-LUUCYYY!!
-Mi vaaaan?
-Nem látod, hogy offon vagyok? Ha tovább folytatod ezt az ugrálgatást viszontlátod nemsokára a buszon elfogyasztott nasijainkat! -nyögtem a hasamat fogva.
Ezzel egy hírtelen ugrással ült le mellém Lucy, majd komoly arcot vágott.
-Azért bocsi, hogy eltűntem a bulin, csak segíteni akartam, hogy kicsit szocializálódj. 
-Hát a történtek alapján csak leinni sikerült magamat. Ha máskor ilyet terveznél lehet, hogy annyi is elég lenne ha elordítanád a nevem a tömegbe, hogy "haló ez a kocka is itt van ám!"
-Rendben, megjegyzem te kis kocka.-majd beletúrt a hajamba és addig kócolta míg nem kezdtem el grimaszolni.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A PlatformWhere stories live. Discover now