Chapter 6

859 59 6
                                    




  "Lena!", potrčim joj u zagrljaj čim vidim njeno prelijepo lice kako izlazi iz žutog automobila. Grlimo se poštenih par minuta kad se odlučim odmaknuti od nje i pustiti ju da plati taxi, no čim se odmaknem od nje shvatim da je s njom iz žutog automobila izašla još jedna prokleto zgodna mišićava figura i meni se šokirano otvore usta.

„Phillipe?", zatrčim se i on me uhvati tako da obgrlim noge i ruke oko njega.

Phillipe, Lenin tri godine stariji brat, dečko s kojim sam izgubila nevinost, moj prvi poljubac. Previše informacija?

„Došao sam na nekoliko dana pa krećem do jednog svog prijatelja u drugom gradu, nadam se da ti ne smeta", nasmiješi mi se svojim prokleto seksi osmijehom i ja samo očarano kimnem glavom.

„Oui! Već smo obavijestili tvoju mamu o svemu.", usklikne Lena i ja samo upijam njezin francuski naglasak i tek tada shvaćam koliko mi je prokleto nedostajala.

Iz nasuprotne kuće izađe Chase hodajući samo u boksericama i tankim odvezanim ogrtačem, a kada nas uoči samo se lagodno nasmije i podigne ruku u znak pozdrava. Dolazi do nas i na putu uzme novine po koje se i zaputio iz poštanskog sandučića.

„Bok, susjedo.", samo mi kaže uopće ne gledajući u mene, nego direktno krenuvši prema Leni, pružajući joj ruku i jedan od svojih najboljih osmijeha. Primijetim kako se Lena sva zacrvenila. Zatim krene prema Phillipu, zapravo prema meni i njemu, jer je on upravo prebacio ruku preko moga ramena i drži me u polu zagrljaju. Chase me tek tada pogleda, zapravo više se usredotoči na mjesto gdje su meni i Francuzu spojena tijela, a zatim mu pruži ruku i predstavi mu se.

Lena i on započnu razgovor kao da se poznaju godinama i ja sve to zbunjeno promatram. On otiđe pet minuta kasnije kada su ispričali jedan drugome cijelo svoje djetinjstvo, snove, očekivanja i nade te se dogovorili da ćemo večeras svi zajedno izaći u obližnji klub.

„Znam te tek par minuta, a već si mi toliko zabavnija od Lyn.", naravno da je nadodao u jednom trenutku.

Lena zgrabi svoj kofer i praktički doskakuta do mene, šapnuvši mi u uho da su joj se gaćice navlažile samo pričajući s njim. Ja samo zakolutam očima i pogledam u Phillipa zbog kojeg se meni vlaže gaćice.

Gone Where stories live. Discover now