2

2.1K 103 84
                                    

Evet bu benim belalım Taehyung. Tam karşımda duruyordu. Oda şaşırmışa benziyordu. Beni süzdü ve "Kimler varmış burda" dedi. Cevap verememiştim çünkü hala şoktaydım.

İşin kötü tarafında onun asistanıydım. Ahh hayatıma lanet ederken birden bana yaklaşarak "Oturmak istemez misin Jeon Jungkook"

Hiç bir şey demeden oturmuştum. Oda karşıma oturmuştu. "Yıllar sonra seni görmek mükemmel" dedi. Ondan iğreniyordum sanırım. Hiç bir şey demedim.

Ama yıllar geçmişti büyümüştük. O yüzden biraz daha rahattım. Ama hala benden 4 Yaş büyüktü.
Ben kendi düşüncelerim içinde boğulurken masadaki sözleşmeyi aldı ve bana uzattı "İmzala" dedi.

İmzamalı mıydım. Aman ne olcak canım büyüdük artık. Kız arkadaşı da vardır artık o yüzden sözleşmeyi elinden aldım ve sözleşmeyi okumaya başladım.

Gayet normal bir sözleşme diye düşündüm taki o son kelimeyi görene kadar.
Patron asistanı ile  istediği zaman sevişecek ve ona istediğini yapacak. Karşı çıkarsa ceza alacaktır.

Yazıyordu. Bu neydi şimdi!?
"Sen ciddi misin?" dedim sinir ve şaşkınlık ile. "Gayet ciddiyim" dedi. Lanet olsun ne yapacağımı bilmiyordum. Eyer kabul etmesem işsiz olacaktım.

Sadece deniyceğim olmazsa istemezsem ayrılırım diye düşündüm ve imzaladım. "İmzaladığına sevindim" Dedi gülümseyerek. Ama o gülümsemenin altında iyi şeyler yatmıyordu.

Sadece gülümsedim. "İlk görevin kolay"
"Nedir" diye sordum. "Kucağıma otur" dedikten sonra benim gözlerim açılmıştı. Ne yani? İlk görevim kucağına oturmak mıydı? Ama imzalamıştık yapmak zorundaydım. "Peki" diyerek kucağına oturdum.

"Zıpla veya sürtün"
Lanet olsun neden bu kadar net ti? Bu kadar net olması beni cidden çok heyecanlandırıyordu yani stres oluyordum.

"Ne bekliyorsun" dediğinde birden irkildim ve Zıplamaya başladım. Garip hissediyordum. Çünkü en son birinin kucağında oturduğumda 7 Yaşımda filandım. Sonra yavaşça sürtünmeye başladım.
"Aynen böyle bebeğim" dediğinde beni gaza getirmişti. Tam boyuna yönelecektim ki "Hayır. Şimdi değil ben dediğim zaman" dedi piç smile atarak.

Bende sadece başımı "Tamam" diye salladım. Biraz daha sürtündükten sonra "Tamam görevin başarılı güzelim aferin" dedi. Bende bu kelimesinden sonra hemen kucağından kalktım.

"Gel sana odanı göstereyim" dedi ve sandalyesinden kalktı ve kapıya yöneldi bende onun arkasından geliyordum. Benim odam hemen onun 2 oda uzaktaydı.

"Burası senin odan yerleşe bilirsin" dedi ve dudağıma kısa bir öpücük bıraktı ve odasına gitti.
Ben ise oracıkta dona kalmıştım.

Kendimi toparladım ve odama girdim. Bence çok minimalist ve sade bir odaydı. Ve bunu sevmiştim.
Ardından ofisime yerleştim. Yüzüm sonunda biraz gülmüştü.

Taki Taehyung odaya girene kadar..

(Bence bu hikaye hiç olmadı yia hiç beğenmedim. Lütfen biraz fikirlerinizi yazın! ❤️)

Sana ihtiyacım var\\TaekookWhere stories live. Discover now