14

1.3K 53 13
                                    

Her ne yaptıysa beni kendine bağlamayı başarıyordu galiba. Ama bunu kabullenmekten rahatsız oluyordum. Elimde değildi bunu değiştiremezdim.

Aradan 2 saat filan geçmişti, ben saf saf duvara bakarken Taehyung odadan çıkıp arkamda durmaya başlamıştı.

Ben ise hiçbir şeyin farkında değildim, kimse duymaz diye kendi kendime konuşmaya başladım.

"Acaba ne oldu? İyi midir? Aman banane! Boş vermeye çalışsam da seni olmuyor Taehyung. Bana öyle bir şey yaptın ki kendimi kaybettim bulamıyorum ve sanki sen olduğunda bulabiliyormuş gibi geliyor. Seni sevmeye başlıyorum sanırım fakat bunu kendime yapamam Taehyung üzgünüm. Ahh ben ne diyorum salak gibi"

"Bunları yüzüme deme cesaretin var mı peki?"

demişti arkamdaki Taehyung . Neden bilmiyorum ama yanıma oturduğunda bana baktığında gözlerinde kaybolmayı diledim, dudakları dudaklarıma mühürlü bir şekilde kalsın, kalbi sadece beni sevsin istedim o an.

Tanrım Ben neler düşünüyordum? Aptal Jungkook aklından o düşünceleri çıkar!

"İçinde kendin ile savaşmayı bırakıp benim soruma cevap ver bakalım"

Bir dakika bunu nerden anlamıştı? İçimden kendim ile konuştuğumu savaştığını nerden anlamıştı? Yoksa aklımdan geçenleri okuyabiliyor muydu?

"Ve şu an bunu nasıl bildiğimi düşünüyor olabilirsin fakat ben senin her zerreni bilirim güzelim bunu unutma"

"Ha?"

Diyebilmiştim sadece. Dilim tutulmuştu, hatta bedenim de. Taehyung ilk kez bu kadar güzel gözükmeye başlamıştı çünkü. Birde bana güzelim demesi. Onu o an orda yemek istemiştim. Ve hala ne dediğimi bilmiyorum. Siz böyle dediğime filan bakmayın. Çünkü b-ben t-taehyung'a k-karşı bir şey h-hissedemem! Ve hissetmiyorumda.

Sanırım fazla sert çıkışmıştım. Herhalde içimden değil dışımdan konuştuğumu anlamamın sebebi Taehyung'un gözünden gelen yaştı.

Ben hiç bir şey diyememiştim. Hatta demek istesem bile fırsatım olmazdı çünkü Taehyung ağlayarak evden çıkmıştı.

Ne olmuştu o sert Kim Taehyung'a. Birden o gitmiş Narin ve Kırılgan Taehyung gelmiş gibiydi. Fakat onu boş vermem gerekiyordu çünkü Taehyung ağlayarak evden çıkmıştı, aklı yerinde değil ve başına kötü bir şey gelebilirdi.

Tanrım ya ona bir şey olursa....




DAMN DAMN DAMMMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KAOOSSSS HAYDİ BAKALIM DJJDJF❤️

Sana ihtiyacım var\\TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin