4

1.9K 87 66
                                    

Gözlerimi açtığımda bir odaydım. Lüks ve büyük bir odaydı. Buz dolabı filan vardı. Oda bile denilemezdi yani. Ama neden burdaydım?

Taehyung nerdeydi? Ve ben neden burdaydım.
Kafamdaki sorular asla bitmiyordu. Ve birden yatağın üstünde bir not gördüm. Şöyle yazıyordu:
Jungkook bunu sana yaptığım için çok üzgünüm. Ama sen benimsin ve benim olmalısın. Beni sevmeli ve benimle evlenmelisin. Sen bu notu okurken ben şirkete olacağım. Evin her odasını kapısı açık gez eğlen fakat dışarı çıkamazsın kilitledim. Sakın yokluğumu fırsat bulup kaçayım deme. Yinede seni bulurum bebeğim. Seni seviyorum

                                              Belalın Taehyung <3

Notu okuduktan sonra küçük bir şok geçirsemde kendimi toplarladım ve evi dolaşmaya karar verdim.
Fakat tabiki burda kalmayı pilanlamıyordum, bir şekilde kaçacaktım. Aslında biraz korkuyordum ama kaçmaktan başka şansım yoktu.

Odadan çıkıp merdivenlerden aşağı indim. Ve cidden ev büyüktü. Her odayı gezdim. Spor odası, eğlence odası, 5 tane yatak odası, 3 WC ve çok büyük mutfak birde salonu vardı.

Ama ben evimi istiyordum. Birden gözüm çıkış kapısına döndü. Oraya gittim ve küçük bir not gördüm.
Tch tch tch! Ama ben sana ne dedim bebeğim. Kaçamazsın! Hemen bu fikri aklından çıkar ve "EVDE" eğlenmene bak.
(Taehyung)

Yazıyordu. Lanet olsun nasıl kaçmak istediğimi anlamıştı? Aslında bendekide sorumu kim olsa kaçmak isterdi bu pisliğin elinden.

Notu alıp bir yere fırlattım ve sinirle koltuğa oturdum. Nasıl kaçacaktım bilmiyordum ama bir pilan yapmalıydım. Karnımın sesi ile irkildim. Anladım ki acıkmışım, Hemen mutfağa gittim ve buz dolabına baktım. Çeşit çeşit yemek vardı. Bende Kendime patates ve et kızarttım ve yanında da kola içtim.

Baya doymuştum. Ardından mutfağı toparlayıp yine salondaki yerimi aldım. TV açıp izlemeye başladım.

Omzumda bir el hissetim ve uyandım. "Bebeğim burda uyumuşsun" dedi arkamdaki ses. Anladım ki Taehyung eve gelmişti. Ve uyuya kaldığımda o an anlamıştım. Yanıma oturdu ve beni izlemeye başladı.

"Ne var"
"Hiç sadece güzelliğine bakıyorum"
"Beni burda tutamasın"
"Bal gibi tutarım"
"Tutamazsın!"
"BENİM olanı bal gibi istediğim yerde tutarım"
"BEN SENİN DEĞİLİM"
"SEN BENİMSİN!"

Ve yanağıma gelen sert tokat ile gözümden akan yaş bir olmuştu.

"BENİMSİN VE BENİM OLCAKSIN! BUNU KABULLEN"

Dedikten sonra beni kolumdan tutup kaldırdı ve odaya çıkmaya başladı. O kadar hızlı çekiştiriyordu ki açıdan inledim. Sonunda odayın önüne geldiğimizde beni odaya attı ve bende anlık dengemi kaybettim, ve yere düştüm.

"BUNU HAK ETTİN"
dedi ve kapıyı kapatıp kilitledi.
Hıçkırarak ağlamaya başladım.
Cidden bunlar zoruma gidiyordu. Ne burda olmak istiyordum nede onunla aşk yaşamak.

"PİSLİK HERİF GEBER" diye bağırdım ağlayarak.
Ağlamalarım gittikçe sessizleşti ve dindi. Yatağa yatmış tepkisiz yukarı bakıyordum sadece.

İçeri giren Taehyung'u bile takmamıştım. Öylece yattığım için bunu fırsat bulup üstüme çıkmıştı.
"Özür dilerim" Diyip beni öpmeye başladı. Kendimi kirlenmiş hissediyordum. Ardından gözümden gelen yaş ile Taehyung dudaklarını dudaklarımdan ayırdı.
Saçımdan tutarak "Karşılık versene!"
dedi. Bende kafamı olumlu şekilde salladım. Ve tekrar dudaklarımı öpmeye başladı. İğrensemde karşılık veriyordum. Uzun bir öpülmesen sonra

Yavaşladı ve dudaklarımdan ayrıldı. Ve birden aklımda çok güzel bir fikir geldi. Onu seviyormuş gibi yapıp güvenini alcaktım ve en sonunda kaçacaktım. Bunun üzerinde pilanımı uygulamaya karar verdim.

Taehyung üstümden kalkacakken onu kendime çekip öpmeye devam ettim. Hala iğreniyordum fakat yapmak zorundaydım. Taehyung ilk başta şaşırsada karşılık vermişti sonradan. Onu alta alıp
"İster misin" dedim.
"Hani beni sevmiyordun hmm?"
"Boş ver"
"Peki fakat  ben Seme yim sen Uke sin unutma" diyip beni alta aldı. Lanet olsun bunu unutmuştum ama yapmakta zorundaydım.




Eviiiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eviiiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Sıradaki bölüm "SMUT" olacak benden söylemesi.
🙂
Birde OKUYUP OYLAMADAN ÇIKANLAR KAFANIZA TÜKÜREMMM PPPUUUUFFFFF

Sana ihtiyacım var\\TaekookWhere stories live. Discover now