5 (Smut)

2.3K 73 23
                                    

Yazardan

Evet şimdi başlıyordu ilk sevişmeleri. Taehyung bir hışınla Çıkarmıştı Jungkook'un pahalı tişörtünü.
Ama o an önemli olan tişört değil Jungkook ve onun pahabiçikemez kaslarıydı. Taehyung büyülenmiş gibi bakarken Jungkook "Noldu hiç mi kas görmedin" dedi gülerek. Taehyung bunun üzerine "Gördüm ama birazdan sen hayatın boyunca görmediğin acıyı göreceksin" demişti. Jungkook bu söz üzerine biraz korksada en fazla ne olabilir ki diye düşündü.
Taehyung Jungkook'u tamamen soymuştu. Fakat onun sadece gömleği yoktu. Jungkook'un bilmediği bir kuralı vardı Taehyung'un "Asla altta olma ve ne olursa olsun tamamen çıplak olma!"

Jungkook bunu sormak istedi ve sordu. Taehyung kuralını söyledi ve Jungkook'u dudakları ile susturdu. Biraz öpuştukten sonra Taehyung durmuş ve Jungkook'u kucağına almıştı. Bir odaya götürüyordu onu. Odaya geldiklerinde Jungkook şok olmuş bir şekilde bakıyordu. Bu şokunun sebebi bu odanın normal bir oda olmamasıydı. Çünkü oda kırbaçlar, zincirler, kelepçeler, sex oyuncakları ve daha adını bilmediği bir sürü şey ile doluydu.

Jungkook birazdan ne yaşayacağını anlamıştı. Kaçmak istiyordu ama bu neredeyse imkansız bir şeydi. Taehyung Jungkook'u yatağa kelepçelemişti. Ardından "Gözlerini kapayacağım" demişti. Jungkook bunu istemiyordu o yüzden "Lütfen kapatma" demişti. Fakat Taehyung'un onu dinlemeyerek gözlerini bağlamıştı Jungkook'un. Artık Jungkook karanlıktaydı. Çaresizdi korkuyordu olacaklardan fakat onu azdıran kendisiydi.

Jungkook bir şey görmediği için o kadar dikkatli dinliyordu ki etrafı. Birden bacaklarından karnına bir şey sürtunmeye başladı. Ve o acı ile çığlık atmıştı.
Ardından ikinci darbeyi almıştı, işte o zaman kırbaçlandığını anlamıştı. Ve Taehyung dahada sert vurmaya başladı. Ardarda gelen kırbaç darbeleri ile Jungkook'un gözünden yaş gelmişti. Ama gözü bağlı olduğu için farkedilmiyordu.

Biraz sonra dayanamayıp Taehyung'a yalvarmaya başladı "Lütfen Tae canım çok yanıyor lütfen yalvarırım dur" bunları derken de acı ile kıvranıyordu. Taehyung takmayarak en son darbesini yapmıştı. Diyer darbelerden daha sert olanını. Jungkook o kadar yüksek çığlık atmıştı ki bir insanın kulağı bile bundan sağır kalabilirdi.

Ardından Taehyung eline bir alet aldı. Ve Jungkook'un minik pembe deliğine hızlı ve sert bir şekilde soktu. Jungkook acı ile inlemişti. Taehyung dahada derine iniyordu elindeki alet ile.
Ardından Aleti Jungkook'un deliğinden çıkarıp kendi penisini sokmaya karar verdi. Zaten Jungkook bir şey görmediği için soyunabilirdi. Soyundu ve oda yatağa girdi. Jungkook merakla ve korkuyla Taehyung'un sonraki hamlesini bekliyordu. Birden yine deliğinde bir şey hissetmişti Jungkook fakat diyerki gibi değil de daha yumuşak fakat büyüktü.

Taehyung ileri geri hareket etmeye başlamıştı. Ardından Jungkook'un zevk noktasını bulmuştu. O sırada Jungkook'un zevkten gözü dönmuştu. Zevk inlemelerini duymasını istemiyordu o yüzden kendini tutuyordu Jungkook. Taehyung bunu farketmiş ve "Bırak onları. Onları duymak istiyorum" demişti. Bunu üzerine Jungkook birden inlemeye başlamıştı. Ama deminki acı içinde inlemeleri değil bunlar zevk inlemeleriydi.

Taehyung Jungkook'un içine boşalmıştı. Boşaldığında içinden çıkmıştı ki tam o sorada Jungkook boşalmıştı zevk sularını. Taehyung ise bunları zevk ile yalamıştı. Artık bu kadar yeter diye düşündü ve yataktan kalkıp kıyafetlerini giyidi. Ardından Jungkook'un gözündeki bandı aldı ve kelepçeleride çözdu. Jungkook bileklerini ovuşturmaya başlamıştı acıyordu çünkü.

Taehyung bir piç gülümsemesi atıp odadan çıkıp Jungkook'u odaya tek başına bırakmıştı.
Jungkook tam kalkacakken yatağa tekrar düşmüştü. Başı o kadar dönüyor ve heryeri o kadar ağrıyordu ki kendini karanlığın kollarına çekinmeden bıraktı. Yani Jungkook bayılmıştı...




Selam!❤️ Bu bölüm uzun bir smut yazmak istedim umarım beğenmişsinizdir❤️Bu arada Hikaye sanki biraz boka bağlamaya başlasada idare eder gibi he? djdjj❤️ Neyse bakalım Jungkook'a neler olcak😱❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selam!❤️ Bu bölüm uzun bir smut yazmak istedim umarım beğenmişsinizdir❤️
Bu arada Hikaye sanki biraz boka bağlamaya başlasada idare eder gibi he? djdjj❤️ Neyse bakalım Jungkook'a neler olcak😱❤️

Sana ihtiyacım var\\TaekookWhere stories live. Discover now