A doua poză pe ascuns

162 34 6
                                    

   Capitolul 11 - a doua poza pe ascuns

   Chan intră în școală. Era o zi ploioasă, iar el își uitase umbrela. Picături de ploaie se scurgeau de pe hainele lui, ajungând pe podea. Cârlionții blonzi se udaseră deja și stăteau ușor lipiți de fruntea blondului.

   Era cu destul de mult timp înaintea începerii cursurilor, asa că, nimeni, sau aproape nimeni nu era în școală.

   Pe holurile uscate se vedea o dâră de apa, în semn ca cineva ajunse înaintea lui.

   Chan închise ușa de la întrare și pași pe hol. Ecoul pașilor lui se auzea pe holuri. Văzu un calorifer alb, lipit de un perete. Își scoase geaca și o așeză pe caloriferul cald, sperând că aceasta se va usca până la prima oră.

   Chan își trecu o mână prin părul umed și oftă. Nu ar fi trebuit să își uite umbrela acasă. Se grăbise să ajungă la școală și să își termine cartea care o începuse data trecută. Aproape terminase de citit primul volum. Dar, spre nefericirea lui, biblioteca era închisă la acea oră. Oftă din nou și continuă să se uite pe geam, la peisajul mohorât de afară.

   Încercând să nu facă prea mult zgomot, Seungmin mergea pe holul care se intersecta cu cel pe care stătea Chan. El îl văzuse când întra în școală.

   El scoase micuța cameră foto și îi făcu o poză. De data asta, Chan auzi zgomotul, și se întoarse spre sursa lui, dar nu apucă să vadă decât colțul unui hanorac gri. El încercă să meargă într-acolo, dar auzi pași din direcția opusă.

   Era bibliotecara, care se uită întrebător la băiatul blond și cu cârlionții uzi. Nu se aștepta să vadă vre-un elev pe la acea oră în școală. Deși era numai cu 20 de minute înaintea orelor, era ciudat.

   Minutele treceau, iar elevii veneau, unul câte unul, la școală. Chan văzu un păr blond, printre grămada de elevi și îl așteptă. Chiar dacă Felix nu era destul de înalt pentru a se remarca printre toți acei elevi, părul lui este remarcant.

   Vorbind cu verișorul lui despre subiecte random, aproape că uită de incidentul din acea dimineață, acum îndoindu-se de acel zgomot aproape insesizabil. Poate visase.

Legenda spune că...   ( Changlix ) ✔️Where stories live. Discover now