♫ ᴛᴏᴘ10 ~ ʙʟᴀᴄᴋᴘɪɴᴋ ♫

773 113 18
                                    

Többször megkaptam már a kérdést, hogy miért utálom én ennyire a Blackpinket. Erre egyetlen egy válaszom van, amit eddig is hangoztattam egyébként;

Én nem utálom a Blackpinket :D

Eleve nem ismerem, nem követem a lányokat, így utálni se nagyon tudom őket, mert nincs miért. Meg amúgy is, mivel lenne nekem jobb?!

Az egy más téma, hogy borzalmasan overratednek gondolom őket, és valóban szegény Jennietől bizony a falnak tudok menni. De inkább csak unom. És ezt az váltja ki belőlem, hogy folyamatosan az arcomba tolják. Anno Taeyeonnal is pont ez volt a bajom... bárhova megyek, bármire kattintok, előbb-utóbb felmerül a neve, képe, és ez egy idő után számomra idegesítő, erről nem tehetek. De eszem ágában sem lenne bántani. 

Az meg, hogy szerintem közel sem ő a legjobb női rapper szintén egy magánvélemény. Lehet velem egyetérteni, egyet nem érteni, utálni miatta vagy szidni, attól még így gondolom :D Ahogyan azt is, hogy zeneileg borzasztóan egysíkú a banda, de erről meg nem ők tehetnek, így szintén nem lenne túl fair őket utálni miatta.

Az ő esetükben (is) inkább a fandom az, ami szerintem borzalmasan gáz... szóval az, hogy nem lehet negatívat megfogalmazni róluk, mert rögtön irigy csicska leszek, hát oké... ez is egy felfogás, csak elég vicces.

No, de, hogy be is bizonyítsam, hogy egyébként tényleg semmi bajom velük (mondjuk, ha lenne is nyilván marha sok embert hatna meg xD), elhoztam nektek a TOP10-es  Blackpink dallistám. 

Oké, hülyére nem válogattam magam, van talán még 20 daluk is szegényeknek #fuckurselfYG, és ebből 16 kb. egy az egyben ugyanolyan... nem is értem, hogy miért nem szeretem az összeset xD

A legtöbbje b-side, illetve egy collab is van benne :D 



Stay

Valószínűleg örökké ez lesz a kedvenc dalom tőlük. Tetszik az MV, hogy nem egy CGI halmaz az egész... mondjuk ez pontosan bizonyítja, hogy én mennyire fordítva élem a BP vibe-ot... ez talán a legunderratedebb daluk :D

A többit csak szép sorba belinkelgetem :D

As If It's Your Last

Boombayah

Sour Candy

Kick it

See You Later

Really

Don't Know What to Do

Hope Not

Forever Young (Ennek amúgy van official MV-je? Csak mert jött velem szembe egy Youtube-on, és nem tudtam eldönteni, hogy fanmade vagy official :D)

Mi a ti TOP10-es Blacpink listátok?^^

D.

𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now