💿 ʙᴛꜱ ~ ʟɪꜰᴇ ɢᴏᴇꜱ ᴏɴ // ʙᴇ 💿

430 119 31
                                    

Helloka! :3

Hozom be lassan az elmaradásaim :D Ezen kívül már csak két albumvélemény vár publikálásra. A Monsta X Fatal Love-ja és a Resonance második felvonása :D

Ha van olyan, ami esetleg még nem volt, de érdekelne titeket, írjátok meg!

De lássuk is a BE-t.

Nem titok, hogy nem vagyok Army. Ahogy az sem, hogy ennek ellenére hihetetlenül tisztelem (és egyébként szeretem is) a fiúk munkásságát. Sőt, Jeon Jeongguk az elmúlt hetek alatt gyönyörűségesen megrontott :D Nem mondom, hogy nem élveztem, de na... csúnya húzás volt. De nem is ez a lényeg.

Hosszú oldalakat tudnék írni a BTS jelenségről. Pro és kontra (egyszer talán rá is veszem magam), viszont azt gondolom, hogy azt a legnagyobb antifannak is el kell(ene) ismernie, hogy hihetetlen minőségű dolgok kerülnek ki ennek a hét srácnak a kezei közül. 

Ők is ugráló, kicsi kínaikként kezdték, ma meg már Grammy-díj jelöltek. Ezt pedig fanyalogjak olykor én is, nem (csak) a cuki pofájukkal érték el, hanem töménytelen alázattal és munkával, aminek a BE is ékes példája.

A BE egy nyolc dalt tartalmazó stúdióalbum. Megfoghatósban egyetlen verzióval jött ki, ami dicséretes. A minimalista dizájn gyönyörű, a külsején a "kézírás" pedig zseniális. Én magam nagyon szeretem az ilyesfajta stílust. Egyszerű, de nagyszerű. Visszafogott, mégis ötletes. Most ez szemétnek hangzik, de mennyivel szimpibb már ez, mint a YG "önkoronázása" a Blackpink albumnál... és mind tudjuk, hogy nem külseje a lényeg, hanem ami a lemezen van... és a kettő közül én magam nem a YG fejére tenném azt a bizonyos koronát még úgy sem, hogy amúgy a The Album egy jó anyag.

P.S.: Elfogult vagyok a YG-val, de legalább annyira tudom őket szidni is xD

: Elfogult vagyok a YG-val, de legalább annyira tudom őket szidni is xD

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az album elején lévő szöveg a Life Goes On néhány sora

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az album elején lévő szöveg a Life Goes On néhány sora.

"Life goes on

𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now