💿 ᴇᴠᴇʀɢʟᴏᴡ ~ ʟᴀ ᴅɪ ᴅᴀ // -77.82x-78.29 💿

412 112 34
                                    

Ma végre nem kellett suliba mennem :D #hibridoktatásHello!, így arra gondoltam, hogy elkezdem a hétvégi poszt dömpinget! Kezdem is egy friss comeback album véleménnyel! :D

A TOP3 csajbandám egyike az Everglow, és már nagyon vártam ezt a cb-t. Az egyik olyan banda az elmúlt 1-2 évben, akik már a debüttel megvettek maguknak. És ez ezzel a lemezzel sincs másképp. 

A -77.82x-78.29 egy négy dalt tartalmazó mini album. A címben földrajzi koordináták szerepelnek, de egyelőre nem fedték fel, hogy mit is jelentenek. Egy Antarktisz közeli pontra mutatnak egyébként. E:U egy showcase alkalmával annyit említett róla, hogy a következő comebackek folyamán fog értelmet nyerni. Én a magam részéről nagyon várom :D

Az album két változatban jelent meg. Egy feketében és egy rózsaszínűben. A dizájn letisztult, egyszerű. Nekem tetszik. És ha választani kell, a fekete mellett teszem le a voksom.

 És ha választani kell, a fekete mellett teszem le a voksom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Tracklist:

La Di Da

Untouchable 

GxxD BOY 

No Good Reason


La Di Da:

Fan-tasz-ti-kus! Imáádom. Sosem hittem volna, hogy lesz az a retro típusú dal, ami tetszeni fog, de erre ráfagytam. Egész jó a szöveg eloszlás. Bár most is Mia kapta a legtöbb szöveget, de végre Aishat is többet hallottuk, és Onda is kapott mennyiségi szöveget.

Az MV tetszik az outfitek különösen, a koreó zseniális. Tényleg megvettek vele :D


Untouchable:

Huh, na ez már nekem nagyon retro lett. Nem rossz, de hallgatni nem hiszem, hogy sokat fogom önszántamból. Ha elindul, nem váltok, de magamtól nem keresek rá újra. Pedig a refrén egyébként nagyon hamar a fülembe mászott, és már az első meghallgatás után is sokat dúdolgattam. Mondjuk a szövege azért nem túl bonyolult...

"Untouchable, untouchable
You & I You & I You & I You & I
Untouchable"

Most is ezt énekelgetem, miközben pötyögök :D


GxxD BOY:

Ez lett a kedvenc b-sideom, még ha a dalszöveg itt sem olyan magasröptű.

"Must be the GxxD
Must be the GxxD, GxxD
Must be the GxxD
Must be the GxxD, honey"

És akkor ezt cirka 470-szer a 3:37 alatt :D

Viszonylag sok rap part volt benne, engem ezzel pedig simán meg lehet venni, még a dalszöveg ellenére is. Nem mellesleg a vokál részek is nagyon bejöttek, így egyben lett nagyon jó a dal. Illik a lányok stílusához, és annyira a hangzás sem retro.


No Good Reason:

Ez a legnyugisabb, leglassabb dal az albumon, de nekem ez is kifejezetten tetszik. Mondjuk a Gxxd Boy-t nem előzi meg.

Az Aisha hangja ebben a dalban...Atyaég... szeretem a Mia és a Sihyeon hangját is, de remélem hamarosan rájönnek, hogy a többi vokál hangja is elképesztő, és nem baj, ha ők kapják a több részt egy-egy dalban. 

Kis melankólikus a szövege is... nekem abszolút adja az őszi feelinget, szerintem sokat fogom hallgatni.

"Past the hot summer
Going around the faded autumn, but I'm now
I can't find
Some good reason, good reason to let you go"

Összességében határozottan tetszett, és az sem tartom kizártnak, hogy az Untouchable-t is megszeretem, pusztán idő kérdése :D

Nektek hogy tetszik? Ismeritek a lányokat?

A következő rész a Ghost9 debütáló albuma lesz, szerintem holnap! ;) 

Ha van valamilyen album/dal, amiről olvasnátok a véleményem, írjátok meg bátran! ;)

D.

𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now