💿 ʙᴛꜱ ~ ᴅʏɴᴀᴍɪᴛᴇ 💿

561 125 24
                                    

Azt hiszem, ARMY-ságom szintjét tökéletesen tükrözi, hogy nem tudtam erről a comebackről, és eltelt egy nap, mire hozzám is eljutott xD. Jöttek velem szembe teaserképek, de gondoltam, valami magazinfotózás vagy hasonló... na, de nem is ez a lényeg.

Bevallom nem igazán szeretem az ilyen disco/retró stílusú dalokat :D Elbólogatok rá, ha felcsendülnek, de magamtól azért ritkán indítok el egy ilyet. És azt hiszem, ez ezzel a dallal sem lesz másképp.

Baromi önző vagyok, és végtelenül élem a full angol kpop dalokat, így legalább nem kell kutatni a fordítások után, amik ugye vagy jók vagy nem. Azért ha több lyrics videót is megnéz az ember, találhat különbségeket :D De megint elkalandoztam. Viszont határozottan dicséretes szerintem a kiejtés. Konkrétan értem a szöveg minden egyes szavát, és ez a kpop dalokban ritka. 

Igazából ez a dalocska ékes példája lehet annak, amiért én magam szeretem a BTS munkásságát. Ez most megint valami új, kicsit valami más. Bátran mernek kísérletezni, olyat kiadni a kezeik közül, ami NEKIK tetszik, amit ŐK élveznek. És ez nekem határozottan tetszik.

Szerintem, elértek oda (főleg talán a Kiadó), hogy rájöttek, hogy mindenkinek úgysem tudnak megfelelni. Valljuk be, egy ekkora fandomnak lehetetlen is, és az ARMYt nem kell félteni. Az egyik része a régi BTSt sírja vissza, a másik szerint elamerikaiasodtak. A harmadik szerint egy síkúak lettek, a negyedik meg már maga se tudja, hogy mi a baja, így beleköt az MV-be/a művészbe, akivel éppen együtt dolgoztak stb., szóval kitalálni, hogy amúgy az ARMYk nagy része mit is akar, az egy csinos kis mission impossible. De ez megint egy más téma.

A dallal valószínűleg semmit se akartak elérni, csak egy jó szórakozni, és szórakoztatni. Én rég láttam ennyire aranyosan bugyuta dalszöveget, de nyilván nem is a világmegváltás volt a cél. Bizonyították már elégszer, hogy tudnak ők dallal igazán mélyre menni, ha akarnak. Így megkockáztatom, hogy még üdítő is volt ez az értelmetlenség.

Az MV nekem tetszett. Kis vidám, semmi extra, de tökéletesen illik a dalhoz, és szerintem megtalálták a még emészthető CGI mennyiséget is nagyjából. Szinte biztos vagyok abban, hogy élvezték az egész forgatást. A kedvenc részem, mikor ott a kosárpályán táncikálnak... a Namjoon-Yoongi páros haláli :D A ruhákról semmit sem mondanék, a korszakhoz, amit képvisel a dal illik, az már más, hogy nekem nem tetszik. Oké, Jin borzalmas barna szerkója lehozott az életről xD De legalább már tudjuk, hogy a trapézgatya is jól áll nekik, na. :D A koreo hozza a szokásos színvonalat, és kíváncsi vagyok a teljes DP-ra is.

Amiről viszont még szót ejtenék az a JK, meg a hangja. Bevallottan nem igazán szeretem szegényt. Vagyis nem is az, hogy nem szeretem,  inkább csak nem tudok vele mit kezdeni. Valójában az egész BTS-szel nem tudok mit kezdeni, de ez megint csak más lapra tartozik. Viszont az utóbbi időben azért JK kicsikét levett a lábamról. Konkrétan szerelmes vagyok a dal első 25 másodpercébe. Az a hang, te Jóisten... Adjon már neki valaki egy indie folk beütésű szóló dalt, vagy Harry Styles Falling című dalát egy cover erejéig,  és engedje meg, hogy totál belessek! Aztán hagyjuk egymást tovább élni, mert ez az állandó kikacsintgatása rám kezd bosszantani. xD Köszönöm! Zseniális a hangja, és ebben a dalban nálam egyértelműen ő a numero uno! Hát mi szexi az az angol kiejtés, Apukám!?

Összefoglalva nem rossz kis dalocska. Nem mondom, hogy repeaten fog menni nálam (kivéve azt a bizonyos 25 másodpercet xD), de nem kapcsolom el, ha valahol elindul. 

Nektek hogy tetszett?^^

𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now