💿 ᴍᴏɴꜱᴛᴀ x ~ ʟᴏᴠᴇ ᴋɪʟʟᴀ // ꜰᴀᴛᴀʟ ʟᴏᴠᴇ 💿

385 101 53
                                    


Ma az egyik kedvenc tavalyi anyagommal, és az egyik leginkább szeretett bandámmal jövök. Bár kifejezetten ritkán emlegetem őket, amit egyébként magam sem értek, hogy miért :D De ettől még hihetetlen nagy szerelmeim, és nem is nagyon van olyan anyaguk, amit előbb-utóbb nem imádnék iszonyatosan. 

Elkeserítő Wonho hiánya és az egész kiválás körüli dolog, de hihetetlenül örülök, hogy egyedül is megállja a helyét és, hogy látszólag a Srácoknak is sikerült túllendülni ezen az egészen. 

De lássuk is a lényeget! :D

A Fatal Love egy tíz dalt tartalmazó stúdióalbum, szám szerint a Monsta X harmadik stúdióalbuma. A megfoghatós változat négy különböző verzióban jött ki. Szép, letisztult a dizájn, ha választanom kellene szerintem a Ver. 3-t választanám. 

Tracklist

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tracklist

Love Killa

갈증 (Gasoline)

Thiller

Guess Who

Nobody Else

BEASTMODE

대동단결 (Stand Together)

Night View

Last Carnival

Sorry I'm Not Sorry

Love Killa:

All of Monsta X -ben is az egyik kedvencem lett, bár be kell ismernem, én nem ezt választottam volna title track-nek. Ez az album most olyan kiemelkedő b-side-okat hozott szerintem, aminek egy része veri ezt a dalt. Nálam legalábbis. 

Jooheon megölt kb. mindenhogy. Az MV látványos, jól áll nekik az öltöny. Hyungwon visualja pedig nem piskóta...

 갈증 (Gasoline):

Ez lett az egyik kedvenc b-sideom. Kihyun vokálja mindig elvarázsol, az pedig külön pirospont nálam, hogy ebben a dalban a rap-line is inkább énekel, mint rappel, és hát na... HiHeTeTlEn <3

Azt hiszem, életem végéig elfogult leszek a rapperekkel, de nem szégyellem xD

𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now