💿ᴛʀᴇᴀꜱᴜʀᴇ ~ ʙᴏʏ // ᴛʜᴇ ꜰɪʀꜱᴛ ꜱᴛᴇᴘ: ᴄʜᴀᴘᴛᴇʀ ᴏɴᴇ💿

444 106 27
                                    

 D E B Ü T Á L T A K !

Hát el se hiszem... őszinte leszek, fogadni mertem volna, hogy nem fognak. Ugye volt itt ám variálás... egy csapat, két csapat, Yoonbin kilépett, meg ugye az egész show másfél éve véget ért, így jogos volt a feltételezés, hogy ebből semmi nem lesz... pláne, hogy közben ugye történt ez-az a YG háza táján. 

DE!

Most itt vannak végre, nem is akárhogy!

Mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon mit fognak kezdeni velük. Tizenketten vannak, ők a YG első ekkora létszámú csapata, rengeteg potenciális szólistával... reméljük a legjobbakat, és bízzunk benne, hogy képesek lesznek őket bandaként is egyben tartani.

A The First Step: Chapter One egy single album, két dalocskával. 

A megfoghatós album szerintem gyönyörű :D Két verzióban jön ki (white & black), és tartalmazza majd  mindkét dal instrumental változatát is. Augusztus 13-án jön ki, ha jól emlékszem.

Nem igazán lehet eldönteni ebből a két dalból, hogy milyen vonalon is indulnak el majd a későbbiekben, ami egyáltalán nem baj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem igazán lehet eldönteni ebből a két dalból, hogy milyen vonalon is indulnak el majd a későbbiekben, ami egyáltalán nem baj. Viszont tökéletesen hozzák azt a YG vibe-ot, amit az ember elvárhat.

A TXT-ből kiindulva –  azért Crown után nem gondoltuk, hogy ez lesz, ahol most tartunk, mégsem idegen annyira – szerintem kifejezetten jó taktika egy "semleges" albummal indítani, így még bármi lehet. 


Tracklist:

Boy

Come to Me

BOY:

Nekem tetszik az MV is, a dal maga is. Debütnek szerintem abszolút megállja a helyét. Egy egészen fiatal bandáról van szó. A Maknae mindössze 15 éves, és a Leader is (aki náluk a legidősebb tag) 21. Ezt pedig figyelembe is vette a YG, méghozzá teljesen jól. 

Mondjuk Yedam és Mashiho "bjuTiful"-ja egyértelműen vigyorgásra késztet... mindenkitől elnézést, nem sértés, de ez olyan nagyon magyar bjutiful xD

A dalszöveg alapján a célcsoport egyértelműen a tinilányok köre...

I'll be your boy
Please open up your heart
Be my be my be my girl
I'll be your boy
Be my be my be my
I just wanna be your boy

...akik azért olvadozhatnak is. Van kiken... határozottan visual-land az egész banda:D

A vokálok szerintem zsenik, a Haruto rapje pedig engem az észből kivisz :D

Az MV szintén hozza a YG vibe-ot... nem lehetett olcsó. Viszont a Blackpink tragédia után kellemes meglepetés volt, hogy a koreo erős. Várom a dance practice videót, de nagyon :D

Come to Me:

Hangzásra nekem ez egy fokkal jobban tetszett, de a Boy határozottan jobb döntés volt title-nek. Ez kicsit lágyabb, nyugisabb, debütnek kevésbé ütős lett volna, szerintem.

A dalszöveg szintén erősíti a boyfriend material életérzést, de nem baj, jól áll nekik (még) :D

I'll protect you baby

No matter what they say

No matter what they say

No matter what they say

I'll wipe it off until everything shines white again

I'll go with you, girl. 

I'll be on your side

It's okay.

 It's not gonna change for cold, baby

I want you more than anyone. 

Összességében szerintem egy nagyon korrekt debüt album lett, megérte rá várni. Ez mondjuk vigasztal azért egy kicsit. Jó képet ad arról, hogy tudnak a srácok, de nyilvánvaló, hogy nem csak ennyit. 

Nagyon várom a következő comebackeket, és nagyon remélem, hogy nem egy Blackpink szintű menedzselést fogunk kapni, arra kár lenne elfecsérelni ezeket a fiúkat (is).

Nektek hogy tetszett?^^

Potenciális bias(ok)? :D


𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now