0.6 (pt. 2)

24 2 0
                                    

Három óra alatt gif küldözgetéssel ostromoltam a fiút. Valószínűleg szarrá idegesítettem, meglepett, hogy még mindig válaszol üzeneteimre. De rengeteg kérdés töltötte meg elmémet. Mennyi idős lehet? Mi van ha egy gyilkos? Mi a neve? Hogyan tesz engem boldoggá? Elárasztott, de hála az égnek apa munkaideje letelt.

Egyáltalán nem tett kísérletet a szóba elegyedéssel, jobban érdeklődőt a többiek fia után, akik úgy öltözködtek, mint az átlagos fiúk. Akik sportolnak, és akikről azt kívánja bárcsak az ő fia lehetne.

Persze elmondhatom, miszerint nem bosszant engem, de akkor hazudnék. Miközben épphogy elmotyogtam apunak, hogy haza kell mennem, mormogva visszatekintett rám. Vonakodva összekapta cuccait, majd elővette kocsi kulcsát.

Az autóhoz rohantam, bepattantam az anyósülésre. Sunshineboy94 azt írta dolgoznia kell, én pedig azt válaszoltam haza kell mennem és el kell készülnöm valahova. Kétségbeesetten tudni óhajtotta, de nem fogom ilyen könnyen megadni magam.

Apám sóhajtva beült a vezetői ülésre. Elfordította a kulcsot és felmordult a motor. Zenét indítottam, közkívánatra a régi klasszikus bandáimtól. Mindkettőnknek örömet szerez. A zene lenyugtatta. Lefogadom nem szerettem volna vitába keveredni vele.

Biztosan azt gondolod, 'oh, ő nem a legjobb édesapa'. Remek apa, csak nem elég tapasztalt, nos öhm a... a személyiségemmel kapcsolatban, azt hiszem. Biztos vagyok benne, hogy zavarta, hogy képtelen megérteni a saját fiát. Nyilván rengeteg gondolata van a sztereotíp fiúkról, tökéletesen készen állt erre, de én nem.

Megmosolyogtatott, amikor énekelni kezdte a Black Dog című számot a Led Zeppelin-től. Mókás és jelentőségteljes volt számomra. Szerintem jó kapcsolatunk van, bár rendkívül feszült volt. Tudom, hogy elakart vinni sporteseményekre, nem pedig manikűröztetni. De rendben van, úgy tűnt az idő nagy részében megelégszik vele. Amíg én boldog vagyok, ő is.

Aztán leparkolt az édes, tökéletes házunk előtt. Gyakorlatilag úgy estem ki az autóból. Ügyes Luke, nagyon ügyes.

Az ajtóhoz rohantam, belöktem, amint kinyitottam, majd felsprinteltem az emeletre és leültem az ágyamra. Légzésem elnehezedett, lefogadom nem volt elegendő energiám ehhez. Emlékeztető magamnak: ne csináld ezt újra. De tudtam valószínűleg újra meg fogom tenni, valójában számos alkalommal.

De ez nem az, amit jelenleg tennem kéne. Amit tennem kell az az, hogy letusolok. Jelenlegi szettemet az ágyra helyeztem. Ugyanezt fogom viselni, könnyebb és gyorsabb.

Bementem a fürdőszobámba, Volt egy Hello Kitty törülközőm és levendulás, gyümölcsös tisztálkodó készletem. Sampon, kondíciónáló és tusfürdő. Mindegyik a Bath and Body Works nevű üzletből. Egyike a kedvenc üzleteimnek.

Mindig túl forróra állítom a víz hőmérsékletét, én így szerettem. Elfordítottam a fogantyút, hogy megnyissam a vizet. Vártam néhány másodpercet, mielőtt beléptem és elhúztam a zuhanyfüggönyt. Hagytam, végig folyni a vizet testemen, miközben megmostam hajamat és lefürödtem. Énekeltem a zuhany alatt.

"Luke! Kérlek siess, terápiád van!" – kopogott Liz az ajtón. Hangja hangos volt, de nem ijesztő. Gondoskodóbb volt, mint bármi más. Szóval elfordítottam a kart, ezzel elzárva a vizet, elhúztam a függönyt.

"Luke. A terápia húsz perc múlva kezdődik és neked egy órába telik, mire felöltözöl."

Lélegzetem alatt motyogva szitkozódtam, gyorsan megszárítkoztam. Felvettem ugyanazt, jó, hogy elhatároztam ugyan azt fogom hordani. Jasmine az asztalomon hevert. Szinte könyörgött, hogy felvegyem és átadjam Ashton-nak. Beismerem érzéseimet. Szerencsés voltam, kedveltem Ashton-t. Megmosolyogtatott, szerintem én is őt. Megnevettet, azt hiszem én is megnevetettem őt.

Save Me || Lashton   |  HungarianTranslateWhere stories live. Discover now