yong

3 0 0
                                    


Amint kiléptem a gyorsétterem ajtaján, megcsörrent a mobilom.

- Halló?

- YONG! ÖT PERCE FOTÓZÁSOD VAN! - rivallt rám Violet.

- Basszameg! Máris ott vagyok! - szóltam bele idegesen. Kiment a fejemből!

- A sofőröd az utca végén vár! - közölte, majd kinyomta.

Egész odavezető úton Emma járt a fejemben. És a barátai. Akik úgy tűnik, nem tudnak semmiről. Sőt, őszintén szólva nem is tűntek Emma barátainak. Ráadásul a Nick gyerek folyamatosan stírölte a lábait, mikor elment. Jó, oké, tényleg volt rajta mit nézni, és talán én is ezt tettem, de a sráctól ez is zavart. Azt észrevettem, hogy a legmagabiztosabb Ruby, a legédesebb Sarah, a harmadik lány pedig kicsit olyan semmilyen. Talán Cameronnak hívják. A másik srác meg valami Parker volt asszem, és úgy tűnt nekem, hogy nem igazán kedvel.

Ami a legjobban meglepett, az Emma kinézete volt. Az arcán semmiféle seb vagy zúzódás nem volt, és a lábáról is eltűntek a sérülések. Sőt! Szoknya volt rajta, és egy rózsaszín felső. És hé.

Egyszerűen észvesztő lábai voltak.

Fotózás után bementem a cégemhez ellenőrizni valamit. Ez egy dolog volt a kevés közül, amire büszke voltam. 22 évesen saját céget birtokoltam, és elég nagy sikere volt.

Igazából egy sztármenedzsmentről van itt szó, ahol elismert, híres színészek képezhetnek fiatalokat. Az árak ugyan elég borsosak, de itt tényleg a legjobbaktól tanulhat az ember. Vannak különféle piackutatóink, menedzsereink, ésatöbbi, ésatöbbi.

Mindemellett készítünk olyan szimulációs eszközöket/alkalmazásokat, amik segítenek a színésznek, vagy előadónak készülő embereknek. Különböző színdarabokat élhet át 3D-ben, egy VR-szemüveg segítségével, vagy akár egy üres teremnek is előadhat. Szerepelhet a legújabb filmekben, mint statiszta, vagy akár mint főszereplő. És az emberek imádják.

Átléptem az ellenőrzőkapukon, és felmentem az irodámba. Elfoglaltam a kedvenc helyemet, a főnöki széket, majd átnéztem az asztalra tett papírokat.

- Javítsák ki ezt a részt a szövegben, mert helytelenül van - szóltam bele az asztalomra helyezett mikrofonba.

- Igenis, uram! Egyéb észrevétel? Megkapta a listát az öt új filmről és színdarabról? - hallottam a titkárom hangját.

- Igen. Az utolsót kérem cseréljék le. A helyére egy horrorfilmet szeretnék.

- Értettem, uram!

- Köszönöm - mondtam, majd kinyomtam. Elég bonyolult technológiával dolgoztunk igazából. Ügyelni kell a hangtechnikára. A 3D-s élményt 360˚-ban élvezheti a használó. A filmeket és színdarabokat többségében meg kell ugyan vásárolni, de az üres termeket, és néhány alapművet azonban ingyenesen is lehet használni.

Átolvastam a többi papírt is, amik az asztalomon hevertek. Új részmunkaidős recepcióst kellett keresnem, és az asszisztensem javaslatára egy személyi testőrt is be kellett volna újítanom.

- Micsoda nonszensz - mormoltam - Semmi szükségem személyi testőrre!

De akkor körvonalazódni kezdett bennem egy zöld szempár.

És hirtelen az egész átértékelődött bennem.

her scarsWhere stories live. Discover now