25 / Сладко наказание

2.1K 151 2
                                    

[ 🔞 ]

Отново не мисля. Това не е добре.

- Мммм... - скимтя срещу устните му, докато телата ни се трият едно в друго. Не ми е достатъчно. Искам да усетя голата му кожа срещу своята.

Той се бори с ключовете на сляпо като не отлепяме устни и накрая залитаме към дълбините на апартамента. Вратата се тряска по-силно от очакваното, но няма значение, тъй като на следващата секунда съм притисната срещу нея.

Пръстите му се стягат около едната ми гърда и стисват възбуденото зърно през плата на роклята, което ме кара да изпъча гърди повече. Ерекцията му се притиска срещу корема ми и ме оставя без дъх. Трябва да спра, но не мога да се заставя.

Свободната му ръка се спуска по бедрото ми и дърпа роклята нагоре. Усещам голотата на задника си, когато се притиска към студената врата. Но не ми оставя време да мисля изобщо, защото ръката му вече се трие срещу тънката материя на бикините ми. Дишането става невъзможно и откъсвам устни от неговите, за да изпусна шумна въздишка.

- Обичаш да си играеш с мен по странен начин, Скайлър. Но сега аз ще си поиграя с теб както си поискам. - думите му карат предупредителна аларма да иззвъни в главата ми. Пръстите му отместват плата и откриват внушителното количество влажност между краката ми, а в този момент си вземам за цел да игнорирам това предупреждение.

- Боже, Мейсън. - прошепвам като тих стон и забелязвам дяволитото проблясъче в очите му преди да затворя клепачи. Бесен е...на мен, Деклан, на всичко.

Вмъква един от дългите си пръсти в мен докрай и подразня стените ми приятно, раздвижвайки го леко. Тялото ми потреперва и усещам тръпките чак в пръстите на краката си. В комбинация палецът му започва да прави кръгови движения около клитора ми и краката ми омекват като желе.

- Не свършвай. - изръмжава срещу врата ми и забързва движенията с ръка. Какво подяволите говори? Кълбото от напрежение вече слиза ниско към корема ми и нямам сили да го възспра. Няма начин.

Тогава напълно неочаквано допирът му се губи и всичко се разсейва. Отварям бързо очи и се спречквам с дръзката му усмивка.

- Това беше наистина грубо! - изсумтявам недоволно, но изведнъж ръцете му се оплитат около ханша ми и краката ми са отлепени от пода. Хвърля ме през рамо като в резултат изпищявам и обувките ми се изхлузват в процеса на придвижване.

Завъртяно Съвършенство Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ