36 / Поправими грешки

1.9K 140 4
                                    

| Скайлър |

Тялото ми моментално се нагорещява като фурна, когато кафявите му очи правят подробен преглед по мен. Както предполагах той още държи същия ефект върху мен, но и аз мога да се похваля със същото. Жадният му поглед подсказва колко му допада винено червената рокля със сърце образно деколте, стигаща до средата на бедрата ми. Самочувствието ми поема път нагоре и леко си отдъхвам, тъй като се нуждаех от това повече от шот текила.

- Мейсън, аз... - започвам несигурно и ей така цялата ми смелост отива по дяволите. Той прави крачка към мен, след което последват още няколко, докато не се намира на сантиметри разстояние. Похотта в тъмните му очи е тласъкът, от който се нуждая да възвърна решителността си.

- Мамка му, Скай...кажи ми, че си облякла това заради мен. - плътният му глас преминава безпроблемно под материята на роклята и се спуска между бедрата ми като предизвиква приятно вълнение. - Кажи ми, че не си дошла тук изглеждаща като шибан коледен подарък само за да ме разкараш.

Вдишвам аромата от свеж шампоан, който идва от леко влажната му коса. Няколко кичура са изпаднали небрежно върху челото му, докато главата му е леко наклонена с цел да се гледаме очи в очи. Задържам поглед върху изпъкналите вени на ръцете му, може би дължащи се на скорошната тренировка или стиснатите му в юмруци ръце. Определено му коства всичкия самоконтрол, за да не ме докосне точно в този момент, ясно е от пламъка в тъмните му ириси.

- Тук съм, за да се извиня за всичко. Държах се като себична кучка. - признавам като се опитвам да игнорирам вътрешния срам и не отлепям поглед от него. За момент не помръдва и единствено мускул над челюстта му потрепва нервно, докато веждите му се събират заедно и започвам да се плаша, че ми е яко ядосан. Но против на всички мои очаквания той увива ръце около ханша ми и в миг се сблъсквам почти болезнено с твърдото му тяло. В следствие издишам целия си въздух и вдишвам накъсано, докато не смея да помръдна, прекалено шокирана от рязката смяна на настроения.

- Ти си тази, която го каза.

Отварям уста да отговоря с хаплив коментар, но съм прекъсната, когато се накланя да долепи устни срещу моите все още леко отворени и без предупреждение пъха езика си вътре. Темпото на целувката е бързо и яростно, позволява ми да усетя каквото и той. Но изведнъж зъбите му захапват долната ми устна достатъчно силно, за да ме накарат да се отдръпна в недоумение.

Завъртяно Съвършенство Where stories live. Discover now