✶ THREE ✶

2.6K 194 130
                                    

Olivia's POV

«Ολίβιαα», τσιρίζει για τέταρτη φορά η μαμά μου και αντί να της απαντήσω, δυναμώνω τον ήχο της μουσικής μου.

Θέλουν να πάμε ομαδικώς παραλία. Δεν σφάξανε. Καλύτερα να μείνω εδώ, στο δροσερό μου κρεβατάκι παρά να ακολουθήσω σε αυτήν την άθλια ιδέα με το φφ.

Φφ= Φίδι Φίλιππος.

Τέλειο; Τώρα το σκέφτηκα!

Συνεχίζω να διαβάζω το βιβλίο μου αγνοώντας τις τσιρίδες της μάνας αλλά και της αδερφής μου, ώσπου η πόρτα ανοίγει φυσικά.

Και έλεγα πόσο θα κρατήσει η ηρεμία μου. Σκοπός της ζωής τους είναι να κάνουν τη δική μου ζωή δύσκολη.

Η Τζέσικα μπαίνει στο δωμάτιο. «Η μαμά είπε ότι αν δεν έρθεις μαζί θα σε αφήσει νηστική να λυσάξεις», μου λέει σαν ρομποτάκι.

Της πετάω το μαξιλάρι στο πρόσωπο.
«Αυτό δεν είναι δίκαιο», σηκώνομαι βαριεστημένα από το κρεβάτι και παίρνω το μαγιό μου στα χέρια μου.

Αν η Υβόννη δεν με επρηζε να αγοράσω αυτό το πολύ αποκαλυπτικό μπικίνι όλα θα ήταν καλύτερα τώρα.

Υποστηρίζει ότι έχω υπέροχο σώμα και είναι κρίμα να μην το δείχνω, οπότε με ανάγκασε κυριολεκτικά να πάρω αυτό το μαγιό.

Είναι κόκκινο και ο μίσος μου κώλος είναι έξω, τι έξυπνο πάντως ε; Να πάω παραλία με τον λιγουρη Φίλιππο που πάει στην παραλία μόνο και μόνο για να κοιτάζει ροδάκινα και κεράσια, να χαίρεται η ψυχή του η μαύρη.

«Βγες έξω!», γρυλίζω στην Τζέσικα και την διώχνω έξω από το δωμάτιο. Μισώ το γεγονός ότι θα κοιμάται μαζί μου σε αυτό το δωμάτιο αλλά θα υποστώ ΚΑΙ αυτό.

Φοράω το προκλητικό για εμένα μπικίνι και παρατηρώ το σώμα μου στον καθρέφτη.

Ναι, είναι πολύ προκλητικό.

Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδραση του Φιλίππου. Το πολύ πολύ να μην με κοιτάξει καν και να αδιαφορήσει. Ας ελπίσουμε σε κάτι τέτοιο διαφορετικά θα τον θάψω στον άμμο.

Βάζω στην τσάντα μου μια πετσέτα και αφού φορέσω ένα άσπρο ραντάκι και ένα μαύρο σορτσάκι, φοράω το γυαλί μου και πηγαίνω στην κουζίνα.

«Έτοιμη;», ρωτάει ενθουσιασμένα η μαμά μου και την κοιτάζω βαριεστημένα.

Κάνω σαρκαστικά έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό μου και στέκομαι απέναντι της. «Έτοιμη για αυτήν την ηλιθιωδη περιπέτεια», λέω χωρίς χρώμα στη φωνή μου.

VACATION TOGETHER ?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα