My Sentimental Melody. (F)

4.7K 682 201
                                    

Jisung burnunun gömüldüğü kuzgun kara saçların gıdıklayıcı hissiyle, kimisi için boğucu olan; ama onun için aydınlık bir sabaha uyandı.

Minho kafası iki yastığın arasına gömülü şekilde ölü gibi uyumaya devam ediyordu. Jisung onun bu haline kıkırdayıp uzun olanın üstünden ağırlığını çekip yatakta doğruldu.

Dün gece olanların onlarca tarifi yapılabilirdi genç adam için. Ama Jisung tüm betimlemelerden sıyrılıp şöyle diyecekti; tekrardan nefes alıyorum.

Jisung tekrardan nefes alıyordu. Bütün inkarlarını, kırgınlıklarını adını koyamadığı onu günbegün yoran her şeyi ardında bırakarak; nefes alıyordu.

Minho yatakta hissettiği boşlukla ileri geri hareket edip gerindi. Jisung onun bilinçsizce uyanmak için verdiği çabayı izliyor aslında buna ne kadar alışık olduğunu, esasında onun için hiçbir şeyin değişmediğini fark ediyordu.

Sevmek dedi içinden Jisung; sevmek sanırım böyle bir şey.

Minho geç de olsa açılan gözleriyle yatakta bağdaş kurmuş onu izleyen genci inceledi.

İkisi de henüz uykunun sıcaklığını taşıyan yatakta belki de dün gece konuşulmayan her şeyi konuşmak üzere cesaret topluyordu.

"Yine benden önce uyanmışsın." dedi Minho, Jisung'a hayatta görebileceği en güzel şeymişçesine bakarken.

Eski günlerin aklına doluşmasıyla yüzünü kırık bir tebessüm aldı Jisung'un. Yavaş bir baş sallaması ile onayladı genç oğlanı.

"Çok hata yaptım." dedi Minho yeni uyanmasından mütevellit sesi boğuk çıkıyordu.

Jisung unutan biri değildi. Ama affetmeyi biliyordu. Affetmek olması gereken şeydi. Kin insanı yiyip bitiriyor; kalbini karartıyordu sanki. Jisung Minho'nun hatalarını unutmamıştı ama affetmişti işte. Hatta ne Minho'nun ne de Jisung'un -kendisinin- bile haberi yoktu bu bağışlama ayininden.

Sevgi hiç bilmediğimiz bir lisanda fısıldardı bazen bizlere. Duyamazdık ama bir rüyada yahut bir fincan kahvede hatta çok daha basit bir şeyde belki de; hissediyorduk.

"Ama her şeyi unutursak-" diye tekrar söze girerken Minho; Jisung onun sözünü kesti.

"Unutamam."

Minho bakışlarını ellerine indirdi. Jisung onu tekrar sevmeyecekse kendiyle girdiği bu kavga niyeydi?

Jisung onun sıkıntılı halini saliseler içinde fark etmişti.

"Eğer unutursam aynı hataları tekrar ve tekrar bir aptal gibi yeniden yaparım Minho." dedi uzanıp kuzgun kara saçlı çocuğun ellerin tutarken.

Dreamer. minsungTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon