ΚΕΦΆΛΑΙΟ 7: THE CHAOS YOU LEFT

673 47 11
                                    

Ελένας POV

Η μέρα μου ,μετά από την ανακοίνωση των γονιών μου για γάμο και έπειτα από την θετική μου απάντηση, πήγε χάλια.
Με έχει πιάσει ένα άγχος και αισθάνομαι πίεση. Δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο και περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό μου.
Φόβος, φυγή, θυμός....όλα αυτά μαζί.

Εκείνο το βράδυ με φίλησε για να αποδείξει σε εμένα πως μπορεί να με έχει οποιοδήποτε λεπτό. Έχω να τον δω τόσα χρόνια και νομίζει πως θα με κερδίσει με ένα φιλί . Θεέ μου! Τι αγενής! Εγώ με αυτόν δεν ταιριάζω με τίποτα.
Ο Φρανσίσκο δεν έχει φανεί ούτε μια φορά . Τουλάχιστον όχι την ημέρα για να τον δω. Στο σκοτάδι είναι σέξι και....λέω ασυναρτησίες αλλά είναι ο τύπος του άντρα που δεν θέλω. Ξενοκοιταζει,είναι εγωιστής και σίγουρα ....να σίγουρα όμως ωραιοπαθης , μυστήριος και ίσως κακός γιατί απλώς δεν έχει μάθει τρόπου.

Η πόρτα χτυπάει. Δεν θέλω να ανοίξω. Δεν θέλω να δω κάποιον. Ζω έναν εφιάλτη με πρωταγωνιστή τον εαυτό μου. Ζω τον εφιάλτη της Ισπανίας. Για να παραμιλαω με τις σκέψεις μου ή δεν θα είμαι καλά ή θα έχω πυρετό.
Η πόρτα ξανά χτυπάει.
- Περάστε!, λέω.
Η μητέρα μου μπαίνει μέσα με κάτι καλυμμένα φορέματα. Ξυνιζω και την κοιτάζω.
- Τι είναι γλυκιά μου?,με ρωτάει.
- πες μόνο ότι δεν είναι αυτό που φαντάζομαι. Μόνο αυτό πες μου.,της λέω προσπαθόντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου από το να τρέξει.
Η μητέρα μου ,μου  χαμογελάει. Πάντα θα την λατρεύω και θα την αγαπάω ακόμα και αν....όχι ,δεν μπορώ να της το κάνω αυτό.
- Ναι αγάπη μου. Αφού ο γάμος είναι και από τις δύο πλευρές συμφωνημένος όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο πιο γρήγορα θα είσαι και πάλι ελεύθερη.,μου εξηγεί.
Οι βοηθοί της βγάζουν το κάλυμμα από τις κρεμαστρες και εμφανίζονται τα νυφικά.
Θα χάσω όλη την ημέρα μου διαλέγοντας νυφικό για έναν άντρα που δεν τον ενδιαφέρω αλλά έχει ένα εγωισμό και θέλει να τον ικανοποιήσει.
- Ας ξεκινήσουμε !,λέω και δίνω ένα ψεύτικο χαμόγελο.

Φυσικά από όλο το φιάσκο με τα νυφικά δεν έλλειψαν η Κάθριν ,η Εβαγκελίν ,η Λουσία και η Ροζαλία. Το ένα νυφικό ήταν στενό,το άλλο υπερβολικά μακρύ και το χειρότερο από όλα ήταν το υπερβολικά φαρδύ με όλα τα φραμπαλα τριγύρω και ένα τούλι που με έκρυβε τελείως.
Η Κάθριν δεν σταματούσε να γελάει σε κάθε γελοίο νυφικό ενώ η Λουσία έδειχνε πολύ σκεπτική. Ήταν σαν να ταξιδεύει το μυαλό της αλλού.
Μου έδωσαν άλλο ένα φόρεμα να δοκιμάσω. Το φοράω και βγαίνω έξω.
Η Εύα αστραψε. Δεν την άκουσα όταν μπήκε. Η μητέρα μου έβαλε τα κλάματα ενώ οι αδελφές μου με κοιτούσαν σαν να φεύγω από κοντά τους για πάντα. Η Ροζαλία μου χαμογέλασε ενώ η Λουσία πάλι δείχνει σκεπτική. Έχει και αυτή το ίδιο μυστήριο σαν τον αδελφό της. Η μόνη διαφορά είναι πως η Λουσία θα πει αυτό που θέλει ο κόσμος να χαλάσει. Όσο και αν ξέρει ότι θα θυμώσουν μαζί της. Βέβαια τα λέει με τρόπο που δεν προσβάλλει και έτσι όλη την αγαπάνε.  Και εγώ την αγαπάω πολύ και αυτή καθώς και την Ροζαλία και τον Φράνκο. Και αυτοί είναι ένας λόγος που ακόμα το σκέφτομαι. Είμαστε πέντε αδέλφια αλλά με τα χρόνια κέρδισα και άλλα τρία. Φυσικά αφαιρέθηκε ο Φρανσίσκο.
- Είσαι κούκλα!,μου λένε σχεδόν όλοι.
- Σου πάει τόσο πολύ! ,μου λέει η Εύα.
- Αυτό θα κρατήσω., λέω με μαύρη καρδιά. Είμαι ευγνώμων για τις οικογενειακές στιγμές αλλά όχι όταν πρόκειται για έναν γάμο που δεν θα έκανα κάτω από άλλες συνθήκες.

MAD FOR YOUR KISSWhere stories live. Discover now