Prolog

11K 289 5
                                    

Nakon nastupa stavio sam kacket i naocare kako bih u miru popio pivo na toj ogromnoj zurcu u nocnom klubu. Vise volim koncert, istina da je veca guzva ali bar ne moram da se krijem od ljudi kako me ne bi udavili kada se okupe oko mene posle nastuoa. Ustao sam i ostavio novac sankeru,probijajuci se kroz guzvu.

-"O Boze muka mi je"

Osjetim kako se neko zakucava u mene kad konacno izadjem iz zagusljivog prostora da udahnem vazduh. Prvo mi nozdrve zagolica prelijep zenski parfem, potom vjetar rasprsi dugu kestanjastu boju kose sa nekim neverovatno lijepim mirisom takodje.

-"Izvini, ja... Slucajno je"

Pokusala je da se opravda i napravi korak dok je ja hvatam da ne padne na pod jer jedva da drzi ravnotezu. Devojke koje piju su najgora bica na svijetu. Vecina njih ne zna gde je posle par gutljaja i pocinju se ponasati nenormalno. To kad se napije ne zna gde je i sta radi konacni zakljucak!

-" Sta da radim sa tobom?"

Pitam uspaniceno,a ona se ispravlja i kao da na tren uhvati ravnotezu.

-" Svi muskarci su govna,proslavljale smo raskid i malo sam... uh..."

Uhvatila se za glavu, dok joj ja prilazim opet hvatajuci nazad u narucje. Njena ruka samo u jednom trenu napravi pokret koji obali kacket na pod,a u drugom na pola skine naocare.

-"Ne vristi"
Brzinski je odmicem od sebe ali prekasno jer je vrisnula "ALEKSA POPOV" i rulja novinara koja je cekala se okupi oko nas. Blicevi krenu sa svih strana, a ja u svom tom ludilu uzimam njenu ruku i povlacim je za sobom do svog auta.
-"Znao sam da je trebalo odmah da odem posle nastupa!"

Kazem sebi u bradu kad konacno uspjem da se izvucem iz guzve koju je stvorila rulja novinara. Samo na tren zaboravim da je pored mene nepoznata devojka,koja samo sto je sjel utonula je u san i svi moji pokusaji da je probudim bili su uzaludni.

-"Obecao sam da vise necu praviti skandale i vidi sad ovo!"

Opet prosiktim samo za sebe, te je uzmem u narucje i povedem u svoj stan. O Aleksa skupo ce te ova dobrota kostati sto nepoznate devojke dovodis u stan!

***********

KRATAK UVOD...VECERAS IZLAZI I PRVI DEO ❤

Nadam se da ce vas ova prica nasmijati i da ce vam se dopasti 💫

Ljubavni ugovor  Where stories live. Discover now