22

4.4K 195 4
                                    

Tuzno gledam u Aleksu koji se pakuje i izgleda da ni on nije mnogo srecan zbog pomjeranja turneje ocigledno je jer Aleksa trenutno psuje Zokija koji se nije izborio da se nista ne pomjera.

-"Svaki dan me zovi i snimi mi malo koncerta"

Prisao je i ostavio blag poljubac na moje usne.

-" Hoces li da podjes sa mnom?"

Odmahnula sam glavom sa ogromnom teskocom

-"Ispitni rok pocinje za 4 dana moram da spremim dosta predmeta..."

Odmah mu sve ladje potonu.

-"Zovem te 2 puta dnevno na duze razgovore i bar 4 puta cisto da te vidim"

Nasmije me i natera da se ustanem i bukvalno skocim na njega. Vjesto me uhvati, a ja se docepam tih usana

-"Da sam znao koliko je biti tvoj decko savrseno odmah bi krenuo u akciju zavodjenja"

Podignem obrvu.

-"Da te nisam pitala da mi budes decko nista se ne bi desilo"

-"Vanja zar opet...?"

Nastavim sa poljubcima sve dok se zvono na vratima ne oglasi. Zoki je stigao i pogledao u nas.

-" Idemo Aleksa,kasnis"

Malo zustro se obrati,te iznese Aleksine kofere. Na putu do auta, Aleksa me je drzao za ruku i nije pustao. Otvorio je vrata te se ja smjestim udobno da bih ga ispratila do aerodroma. Njegov menadzer Zoki me ni malo ne voli i ocigledno je da mu ne ide u prilog mirni Aleksa.

-"uzasno ces mi faliti"

Obgrlim njegov struk, a on moj vrat...

-" Aleksa ti meni vec falis"

Smrcenm, a on ostavi piljubac ko zna koji po redu.

-"Cekaj me i obecavam da cu nadoknaditi svaki sat koji nijesmo bili zajedno"

-"Naravno da cu cekatk.."

-"ly beby"

Mahala sam mu i cekala da nestane iz mog vidokruga gde me Sara i Teo zagrle

-"Brzo ce to proci"

(****)

5-ti Dan
Vec 5. Puta sam se cula sa Aleksom i gotovo da je sa mnom isao na pauzu... Zejedno smo rucali i pili kafu preko telefona. Cak je isao i na rostilj sa nama, a mi smo gledali probu pre zvanicnog koncera.
*
10-ti dan

Cula sam se 3 puta sa Aleksom pricao mi je o prelepim vodopadima koje je obisao, divnoj seoskoj hrani i tome kako bi voleo da sam ovde. Primetila sam da je Alkohol vesto pored njega ali kaze da mu to da energiju i da ne pije previse.
*
22. Dana su prosla od kad je otisao i nijesmo se culi 2. dana. Cula sam za fenomenalan spektakl pored mora koji je napravio, cak je izbacio par slika sa devojkama koje su polu gole na njegovom koncertu. Ana me tjesi da je ostalo jos samo mesec i jos par dana i da ce doci. Kaze da sigurno nema vremena ali njegove drustvene mreze ne kazu tako.

"Javi se kad budes mogao"
Bila je poslednja poruka koju sam poslala... Iskreno provodim previse vremena gledajuci njegove drustvene mreze i ajde da shvatim da vjerovatno nema vremena, tjesim se tako.
Predvece negde stigla mi je poruka "dobro sam,nisam imao vremena da se javim... Veceras putujem javicu se cim budem mogao. Volim te Vanja"

(***)
Spremna za fakultet sanjima i iscrpljena od ucenja, u ruku hvatam svesku, u drugu kafu za ponijeti i kljuceve od stana te krenem na izlazna vrata.

-" Vanja sta mislis o Aleksovoj preljubi"

-" Vanja jesi li jos u vezi sa njim"

-" Da li znas sa kim te prevario"

-"je li istina da te ostavio trudnu"

Napravim par koraka nazad u hodnik svog stana i zatvorim varat te jos jednom protrljam oci jer valjda spavam jos uvek. Novinari su nasli moj stan i sto je najgore salijecu me sa pitanjima

-"cek staa!"

Vrisnem kad dodjem sebi, nakon cega odmah otvorim vrata i krenem da se probijam do Aninog auta koja cim udjem da gas

-"Taj momam je kreten i idiot"

Kaze i pre nego uspem da pitam sta se desava, pre par dana sam dobila poruku od Alekse da se smjestio i da nece odmarati u opste vec odmah ide na tonsku probu. Pisao je kako mu falim i kako jedva ceka kraj svega. Da se nece stici javljati narednih dana ali da misli na mene.

-"Taj idiot te je doveo do depresije jer se javljao svakih 2 sata pa odjednom prestao pod tim da ima obaveza... A kad mu ta Bojana manekenka iz Italije pravi drustvo onda nema vremen"

-"Kakva Bojana?sta pricas?"

Zaustavila je auto i iz dzepa izvadila telefon pruzajuci mi ga. Uhvacen je da se ljubi sa njom,cak su djelili sobu... Alo njihove slike!? Cak ga je ona izbacila na instagram.

-"Nemoj da places Vanja"

Zagrizem usnu da ne vrisnem, ali ne uspjem vec se cuo bolan vrisak. Dodjavola glupa Vanja vezala se za pevaca koji je jedva docekao da te zaboravi i osramoti.

Ljubavni ugovor  Where stories live. Discover now