1

7K 244 2
                                    

-"Objasni mi sta je ovo Aleksa!!!"

Moj menadzr krece od ranog jutra da urla na mene, a kad vidim sliku od sinoc sa onom devojkom shvatim da ima razloga. Veliki naslov "TAMAN KAD SMO POMISLILI DA SE SMIRIO" potom podnaslov "Aleksa odvodi pijanu devojku u svoje auto"
Potom svakakve lazi koje su bezbrojni portali i novine objavile. Opet krecu pisati kako sam zensksros i kako iskoriscavam zene.

-" Znas li ti kakav haod si izazvao!?"
Vrisne opet postavljajuci ko zna koliko puta ovo pitanje.

-"Nisam uradio nista, ona se zakucala u mene pijana i kasnije su se novinari okupili"

-"Moli Boga da neka estradna zvijezda uradi danas nesto lose jer ce o tebi pisati svi zivi"

-"I losa reklama je dobra reklama"

Pokusam mu prodati trik, a banana zavrsi u moju glavu. Te osmeh ne upali...

-"Imas previse losih reklama Aleksa, koliko god tvoje pesme bile poznate i koliko god zauzimao prvih mesta na listams sve kvaris ponasanjem i izlazenjem sa kojekakvim. I gde je sad ta devojka?"

Pogledam ga u oci.

-"Pa ona je"

-"Upomoccccc kindapovana saammm! Upomoc!"

Zacuje se duz cijelog stana, a Zoran se udari po glavi isi tren kao i ja... potom me pogleda bijesno uputivsi se prema mojoj sobi. Devojka je otvorila prozor i krenula da se dere jer je ceo stan bio zakljucan. Zoranov pogled me ubijao,a kad nas ona primjeti njene tamno zelene oci se odjednom sudare sa mojim.

-"Ako me ne pustote zvacu policiju!"

Vrisnula je prestraseno u rukama drzeci jastuk kao stit. Neopisivo smijesna scena dje cupava nepoznata devojka vristi na krevetu moje sobe i drzi jastuk kao da ce joj on pomoci.

-" Bas me zanima kako ces to uraditi"

Nisam mogao, a da se ne nasalim medjutim Zoranu je sve osim do sale jer covek prsti od bijesa.

-"Ti celavi i ti pjevac ste me oteli iz nocnog kluba! Ma sve cu vas tuziti ako me ne pustite iz ove sobe. Zakljucao si me u sobu na 20 spratu zgrade!"

Zoran udahne i smireno joj se obrati.

-" Sjecate li de odakle vi ovde?"

Ona me pogleda poprilicno ljuto.

-"Pitaj ovog plavusana odakle ja odje! On me oteo sinoc i ovde zakljucao. Ko zna je li me silovao!? Alo jesi li pokusao sta,ma oci cu ti izvaditi!"

Krenula je na mene, ali je Zoran na svu srecu uhvati.

-"Vase ime i mjesto stanovanja!?"

Opa strogi Zoki se vraca

-"Ma ko si ti celavi da ja tebi bilo sta odgovorim!?pusti me bre da idem odavde!"

-"Gospodjice ispred ovog stana je preko 100 novinara koji cekaju da izadjete,u koliko zelite da osvane jos vijesti o vama bolje je da mi kazete gde stanujete da bih vas ja odvezao"

Ova devojka mi se svidja jer se nicega ne boji, uzela je svoje stikle u uperila prema nama.

-"Ja idem,a vi ako mi pridjete polomicu vas, tuzicu vas i prijaviti policiji! Ako me pustite proci ce bez posledica"

Pazljivo je gledala u nas dok je pokusavala da dodje do spoljnjih vrata kao neki profesionalac koji ne smije okrenuti ledja ni tren.

-"Sama si zaspala u moje auto,sama si se spucala u mene ispred kluba i nisi mogla da se razbudis i kazes adresu gde stanujes... Novinari su nas slikali jer si pocela da vristis sto si me vidjela"

Jos jednom bacim pogled na njenu kestenjastu kosu, zelene tamne oci i njenu izvajanu figuru. Ona ucinimi se uradi isto sa mnom i otvori vrata stana namrgodjeno.

-" Adio pjevac i nikad vise! GROZNO PJEVAS!"

Bilo je sve sto je rekla kad je kao ludak ulecela u lift.. Bice ovo dugo objasnjavanje ljutom menadzeru,a ja nista nisam kriv!

Ljubavni ugovor  Where stories live. Discover now