Epilog

7K 298 19
                                    

Polako je kisa krenula padati,a ognjiste koje je razgoreo Aleksa utopli celu malu kucicu. Taman tolika kucica bila je potrebna da se oboje sakriju od svjeta i uzivaju...

-" Jesi li za zajednicku kupku"

Vanja kao i uvijek bila je inicijatir svega i bas ona takva kakva jeste... Posebna i direktno obratila se  Aleksi jer je bila svoja,luda i ispunjavala je sebi zelje. Aleks se blago okrenuo prema njoj polako shvativsi da ispred sebe ima prelepu devoju koja je njegova sada vec ugovorena vjerenica. Nije Vanja bila romnaticna, ali blago pucketanje kamina i pljusak pracen grmljavinim ucinio je da se oboje osjete kao u filmovima.. bez rijeci je ustao i prisao Vanji pribijajuci je uz sebe i balgo otklanjajuci majicu koju je imala. Po prvi put u svom Aleksa nije zurio da bilo sta ima sa njom,nekako u glavi je imao da ona nije spremna za bilo sta vise... Bilo bi cudno da Vanja nije opustena,tako i ovaj putga nista ne zacudi kada ga ona prva privuce u strasan poljubac koji rezultira da i on ostane bes svoje majice... Za tren se nasla nogama oko njegovog struka dok polako ostaje bez ijednog komada odjece. Alekski je u glavi da samo da je ne povredi,dok ona zeli sve... Imala je ona bivsih ali nikad nije zelela sa njima bilo sta vise... Aleksu zna kratko i sa njim bi sada vec i na ludi kamen stala da nema malo strogih roditelja naravno. Ni Aleksa nije boli,dok polako njihova tijela dovodi do pretapanja silnih emocija na zidu. Definitivno je da ce kupka sacekati...

Sada kad konacno u glavi ima da je srecan, zaljubljen, da voli nije zeleo da je pusti tako lako. Teodor i Sara su mu predlozili ovako divno iskupljenje. Znao je da sa njom nece proci lako pomirenje i da nece pasti na njegove rijeci. Znao je i da mu nije skroz oprostila i ako ona to vjesto skriva. Ipak ima dosta vremena pre nego se vjencaju da pokaze koliko je zapravo voli.
Sada se njegove ruke nalaze na njenoj zadnjici dok kraickom oka pronadje krevet i njezno je spusti... "Uzivanje je ljubiti njene usne" pomisli on dok rukom krene istrazivati njeno tijelo. Pusti je na tren da uhvati vazduh,ali smao na tren jer u sledecem trenu toplim usnama krene ljubiti njeno tijelo svaki djelic njeza osjetio je njezan poljubac... Jasno je prijalo joj je jer se uvijala ispod njega. Vrati se na njene usne u glavi imajuci da zeli da nikad ne zaboravi ovo vece... Zeli da traje samim tim prstima je vjesto budio njenu ceznju za njim,dok je cesto sklanjao usne samo da cuje taj dah zadovoljstva koji udahne kada napravi neki novi potez.

-"Volim te Vanja.. Volim te najvise"
Sapat ostavim pored njenog uva,nakon cega njezno prstima povlaci njene butine ka gore. Uskoro nevjesto stavi noge oko njegovog struka.

-"Volim i ja tebe Aleksa..."

Kroz iudah zadovoljsta kaze,a taj izdah bude prekratnica da njezno udje u nju. I jos njeznije napravi par koraka shvatajuci sa se mrsti... brzo bol, zaustavi poljubcem i natera da se pretvara u slatku bol. Trebalo je Vanji vremena da se oslobodi i na ovom polju, ali kada konacno dobije svojih 5 minita postara se da ih Aleksa nikad ne zaboravi. Kako bi ih zaboravio?on je vec spreman da svako sjecanje ureze u svoje pamcenje i da ih urezuje sve dok zivi... Hteo je vecnost sa njom i cilj mu je bio jedan, do kraja zivota zivjeti srecno pored Vanje sto je i ostvario.

♡♡♡♡♡♡♡

To je to narode,nadam se da vam se dopada ❤
Pocela sam sa pisanjem nove knjige koja mi se za sad cini zanimljivom za pisanje,nadam se da ce biti i za citanje.

U koliko vam se dopala ova knjiga ostavite zvezdicu i komentar ❤ Pisite sta bih trebala ispraviti u daljem pisanju.
Uskoro kreceno sa novom knjigom  koja ce se zvati "Tragom ceznje" pisacu je malo drugacije,a opet nece izaci iz onog okvira koji ja volim.   Hvala vam sto ste tu i sto citate moje  knjige.

Veliki pozdrav od mene  uz ovaj neobican kraj za jendu knjigu🙈

Ljubavni ugovor  Where stories live. Discover now