5. Díl

3.7K 241 39
                                    

Harry's POV

Počkat... Louiho rty byly na těch mých? On mě políbil? Prosím fláknite mě něčím, jestli se snad mýlím.

Byl to jen zlomek vteřiny a odendal je pryč. Ani se na mě nepodíval.

,,Uhmm... Já-Já... promiň."

Zvedl se, z věšáku si vzal kabát a utekl z domu. Povzdechl jsem si a díval se za ním, jak utíká.

Co jsem si jako myslel? Teď mě nenávidí! Sice jsem ho neznal moc dobře, ale z jeho chování se to dalo vyvodit. Byl tak hodný a přátelský a staral se o mě, ale teď jsem to všechno ztratil. Ale... Byl to Louis, kdo mě políbil? Tak proč sakra utekl pryč? Proč je můj život tak zatraceně složitý?

Vstal jse z gauče, vypl ten stupidní film a šel do své ložnice. Sklesle jsem sebou plácl do postele a plakal. Co je to se mnou? Je na mě něco divného? Tak proč mě Louis nemá rád?

~O dva týdny později~

Už to jsou dva týdny. A Louis mi od té doby neřekl jediné slovo. Já s ním taky nemluvím. A proč taky jo, když mě nenávidí? Ale nevyhodil mě odsud a to je divné.

Byl to jenom jeden prostý polibek.

Ne nebyl to jenom polibek! Louiho rty byly na těch mých. Nijak s nimi nepohyboval. Ale proč tedy se mnou stále nemluví? Nikdo mě nikdy nebude mít rád, nebude se o mě starat, nebude mě milovat... Jsem jen městská špína, nic víc, nic míň.

Udělal jsem pro něj večeři, ale já jsem nejedl. Poslední dobou se mi vrací nechuť k jídlu. Nechal jsem mu to na stole a odešel do ložnice. Svalil jsem se na postel a nechal slzy, aby zdobily mou tvář... Jako každý večer.

Louis' POV

Pane Bože! Já jsem takový blbec! Políbil jsem Harryho a ani nevím, jestli je gay! Nenávidí mě! Nenávidí mě a už dva týdny se mnou nemluví!

Já ho mám opravdu rád. Je tak hodný a okouzlující. Je pro mě všechno. Chci ho jen chránit, ale teď jsem mi to všechno proteklo mezi prsty. A to kvůli jednomu stupidnímu polibku! Sakra já jsem takový idiot! Proč jsem ho k čertu líbal? Vyděsil jsem ho.

Vzpomněl jsem si na jizvy na jeho zápěstích. Už několikrát jsem se ho na ně chtěl zeptat, ale nenašel jsem k tomu odhodlání ani odvahu. Jen doufám, že neprovede nějakou blbost. Z toho jsem měl největší strach!

~

Miluju svou práci, je perfektní a právě v tuto chvíli alespoň částečně zaměstnává můj mozek, aby pořád nepřemýšlel o Harrym. Pff... Stejně mi to nepomáhá.

S klukama vlastníme tetovací studio a to je ta nejúžasnější práce, jakou si kdo může přát. Nejen, že pracuju se svými přáteli, ale já tu práci prostě miluju!

Zayn právě dělal nějakému muži tetování, Niall kreslil nové předlohy a Liam čekal na zákazníka a mezitím si četl časopis. Já jsem měl volno, a tak jsem se ve svých myšlenkách vracel k Harrymu.

,,Hey Lou? O čem to přemýšlíš?"

Zeptal se mě Niall, aniž by zvedl hlavu od obrázku. Pootočil jsem hlavou, abych na něj vyděl.

,,Ale o ničem..."

Podíval se na mě se zvednutým obočím a dodal.

,,Nelži nám Tomlinsone!"

Pro sebe jsem se pousmál. Jak to, že mě mají tak dokonale přečteného?

,,Co se stalo mezi tebou a Harrym?" zeptal se Liam.

The boy who lives on the street [cz]Kde žijí příběhy. Začni objevovat