12.Díl

2.5K 158 29
                                    

Harry's POV

Už měsíc uběhl ode dne, co Louise propustili z nemocnice. Od té doby se toho moc nezměnilo. Přestal s boxem a brával mě každý den do kaváry, na procházku do kina, nebo jsme si udělali hezký večer u televize. Chovali jsme se jako zamilovaný pár. Je to dokonalý přítel!

Brzo ráno- okolo sedmé hodiny- odešel do práce. Mě se nechtělo stávat, tak jsem se s ním domluvil, že přijdu později. Po tom, co jsem se do desíti válel v posteli, rychlé sprše a snídani jsem se vydal na cestu. Netrvalo mi to dlouho, protože od našeho nového bytu to jsou pouze dva bloky. Procházel jsem parkem, ve kterém si ptáci zvpívali své songy a sluníčko prostupovalo skrz koruny stromů. Bylo nádherně!

Vešel jsem do studia, Liam seděl na sedašce a četl si knihu, Niall jedl obloženou housku a Louis se Zaynem dělali svým zákazníkům tetování. Liam si mě všiml jako první, zaklapl tu svou bichli a s úsměvem mě pozdravil. Niall odložil bagetu a šel mě obdařovat správným chlapeckým pozdravem. S nadšením jsem mu objetí oplatil.

,,Ahoj Zlato." zakřičel na mě Louis od svého pracovního stolu na přivýtanou.

,,Hi boobear!"

Posadil jsem se vedle Liama a sledoval s jakým zaujetím a láskou v očích pozoruje Zayna, který dělal tetování mladé ženě. Na sobě měl army tričko a upnuté černé jeany s dírami na kolenou. Tetování mu pokrývali jeho svalnaté ruce.

,,Víš, Zayn je podle mého docela hezký muž." pronesl jsem jako mimochodem k Liamovi, kterého jsem tím vytrhl ze sprostých myšlenek nad Zaynovým tělem.

,,Nejspíš mě nikdy nebude mít rád tak jako já jeho." trpkle jsem se tomu zasmál. Ruku jsem mu kamarádsky položil okolo ramen. Stydlivě se podíval na své ruce, které měl schované v klíně.

,,Nikdy sis nevšiml, jak po tobě kouká?" Jakmile jsem to dořekl, zpozorněl a tváře mu zčervenaly.

,,Jak to myslíš?" zeptal se, čemuž jsem se upřímě zasmál.

,,Myslím, že se mu líbíš. Jsi hezký mladý muž. Já bych do tebe samozřejmě nešel, protože mám svého Anděla, ale nevidím jediný důvod, proč by to neudělal Zayn."

Jeho červená líčka ještě víc zčervenala a pohledem utkvěl na Zaynovi, který právě hledal obrásky již hotových tetování.

,,Nemůžu to udělat. Nemám koule na to ho pozvat na rande." zklamaně zamručel.

Tak jsem mu trošku pomohl.

,,Zayne?'' Zeptal jsem se ho.

,,No?"

,,Nechtěl by sis vyrazit tady s Liamem?" Zayn zčervenal a znovu se začal věnpvat tetování, na kterém pracoval.

,,Vážně?" zeptal se Liama. Ten jen pokýval hlavou.

,,Budu rád." Li se najednou rozzářil jako sluníčko, nad čímž jsem pokroutil očima.

,,Jsi si jistý?" Zayn se na něj roztomile zasmál, mrknul a samozřejmě souhlasil.

Slyšel jsem svého Andílka, jak se tomu tlumeně směje. Nechal jsem ty dvě hrdličky o samotě a odebral se k němu. Zrovna tetování zabaloval do sterilní fólie. Nakonec mu zákazník zaplatil a odešel.

Lou se na mě usmál, ruce mi přehodil přes ramena a přitáhl si mě k sobě. Rukama jsem mu prohrábl vlasy a políbil. Jen co jsem se ho dotknul, Niall se ujal slova.

,,Héj hoši! Notak! Moje oči!" zakřičel přes celou místost a dramaticky si přiložil dlaně na oči. Mírně jsem se od něj odtáhl a díval se mu do očí. Jsou nádherné. Mohl bych se do nich dívat snad navěky.

The boy who lives on the street [cz]Kde žijí příběhy. Začni objevovat