4.Bölüm

63.7K 1.3K 811
                                    

Aradan yaklaşık 4-5 gün geçmişti. Jungkook'la sadece lavaboya giderken karşılaşıyordum. Hiç konuşmuyorduk. Ama böyle devam edemezdi. Bir şeyler yapmam gerekiyordu. Onunla konuşmam gerekiyordu ve bunu şimdi yapmam gerekiyordu. Jungkook'la konuşacaktım.

Odamın içinde volta atıyordum. Onu galiba seviyordum. Yakışıklıydı, iyi biriydi, bana her zaman iyi davranıyordu, korumacıydı. Ama abimdi. Üvey ...

Camdan bahçeye baktım. Jungkook şezlongta oturmuş boş boş karşısına bakıyordu. Sanırım onu ​​üzmüştüm. Onu istiyordum ama yapamazdım.

Odamdan çıkıp banyoya gittim. Kapıyı kilitleyip üstümdekileri çıkardım. Küveti ağızına kadar doldurup çıplak bedenimi içine soktum. Ne yapacağımı bilmiyordum, çok çaresizdim. Tanrıdan gerçek olmamasını diledim. Düşündüğümde aramızda her zaman flört olurdu ama bunu beklemiyordum, ondan hoşlanıyordum ama babası ile annem evliydi ve on senedir ben ona abi gözüyle baktım.

Küvetten çıkıp havluma sarıldım ve banyodan çıktım. Jungkookun odasının kapısı açıktı, yatakta uzanmış bana bakıyordu bende ona kısaca bakıp odama girip kapıyı kapadım. İç çamaşırlarımı giydikten sonra siyah askılı crop ve siyah bir penye şort giydim. Saçımı havluyla hafifçe kuruladıktan sonra dağınık hoş bir topuz yapıp kendime baktım heyecanlı olduğum belli oluyordu jungkook' u üzmek istemiyordum bende ondan hoşlanıyordum ama yapamazdık bunu ona söylemeliydim onu boşuna bekletip ümit vermemeliydim komidinden telefonumu alıp cebime attım ve odamın kapısını arkamdan kapatıp çıktım .

Odasının kapısı hala açıktı gerginlikten ellerimle oynayarak odasını önüne kadar gittim ve hafifçe kapıyı tıklatıp " İçeri girebilir miyim? " dedim Jungkook uzandığı koltukta toparlanıp oturur pozisyona geldi ve sakince " Gelebilirsin. " dedi içeri girip kapıyı arkamdan kapattım ve yavaşça ona doğru yürüdüm gözlerimin içine bakıyordu .

Ellerime bakıp " Sakin ol. " dedi derin bir nefes çekip yanına oturdum onunda gergin olduğu bacağını sallamasından anlaşılıyordu ona bakıp "Bence sen sakin ol. " deyip ayağını gösterdim hafifçe sırıttı ama uzun sürmedi .

Derin bir nefes çekip " Seninle bu konu hakkında konuşmalıyız. " dedim ve onaylamasını bekledim , kafasıyla onaylayınca " Bak bu durumda olmazsak her şey farklı olabilirdi ama bu durumda olmaz , evet bende senden hoşlanıyorum ama biz kardeşiz. " dedim üzüntüyle
hoşlanıyorum dediğimi duyduğunda gözlerini bana dikti ve mutlu olduğu belliydi.

"Kardeş olmamız umrumda bile değil ben seni seviyorum ve sadece seni istiyorum. " dedi ve beni belimden sıkıca kavrayıp kendine çekti sıcak nefesini hissettim tüylerim diken diken olmuştu ve birden kendi sıcak dolgun dudakları ile benimkileri buluşturdu.

Sanki donup kalmıştım ne yapmam gerektiğini bilmiyordum ama onu seviyordum ve en önemlisi buydu evet onu seviyorum Jungkook beni öperken bende dayanamayıp karşılık verdim elimi yanağına götürdüm çok pürüzsüzdü.

Elimi yanağından yavaşça saçlarına götürdüm, elleri ile kalçamı kavradığını hissettim ve tek bacağımı kaldırıp tek hamlede onun kucağına çıktım elini vücudumda gezdirmesi ben baştan çıkarıyordu

Dudaklarımızı ayırdı ve boynuma küçük öpücükler kondurdu, kokusunu iyice içime çektim ve kendimi ona saldım kafasını iki yandan tutup kendime çevirdim ve dudağından öpmeye devam ettim.

Telefonumun çalması ile ikimizde durduk ve telefona baktım gerçekten mükemmel zamanlamaydı
cebimden telefonu çıkartıp baktım annemdi Jungkook' un üstünden inip telefonu açtım.

Telefonu açtım.

"Efendim anne."dedim

"Bu akşam dışarıda yiyeceğiz. Şoför dışarda sizi bekliyor restoranta getirecek. Abine'de söyle hazırlanıp gelin tatlım."

Bıkkınlıkla "Tamam anne." dedim ve telefonu kapattım.

Jungkook'a döndüm.

"Dışarda yiyecekmişiz. Hazırlan."dedim ve tam gidecekken Jungkook beni kendine çekip son kez sıkıca öptü. Gülümseyip dudaklarından ayrıldım ve odama gittim. Daha demin yaşananlar gerçek miydi yoksa rüya mı görüyordum. Tanrım rüya ise lütfen uyanmayayım.

Dolabımı açıp siyah dar bir elbise çıkardım. Aynanın karşısına geçip biraz makyaj yaptım. Dağılmış saçlarımı tarayıp altkuyruğu yaptım. Hafif yüksek bir topuklu giyip aynada sonkez kendime baktıktan sonra odamdan çıkmak için kapıyı açtım. Jungkook beni kapımda bekliyordu.

Üvey Abim Jungkook +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin